Mi a véleményetek a köv. Két kocsiról?
nincs sok pénzünk, de szeretnénk, hogy minden legyen, de a minősége is jó legyen.
Amúgy a minének semmi baja az ég világon, csak nehéz, és nehezen összecsukható! Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem kéne emeletre cipelni, és szétszerelni, akkor ideálig! Meg ha egy jó nagy rakterű kocsitok van! Én 45.000 odaadom! Mózeskosár, sportülés, táska, esővédő, szúnyogháló! (piros-szürke)
Köszi, asszem sikerült meggyőzni a Rafpol NEM megvásárlásáról.
Akkor lehet, hogy "a" variációnak meghagyom az Espirót, de még körül nézek.
Nekem is nagyon tetszik a Peg Perego, de arra biztos nem lesz pénzünk, most nem :(
Október elejére várjuk a babót.
Jó lenne, jó áron, jó minőségűt és újat találni, köszi, hogy segítetek!!!!!!!!!!! Pussssssssssssz!
Kedves 15.51-es válaszoló!!!!!!!!!
Ilyen szuper, kényelmes linkeket még senkitől sem kaptam!!!! :)
De kikötés, hogy nagyok legyenek a kerekei, nem az én kikötésem, hanem az itteni útviszonyokét, nem merek bevállalni ilyen kicsi és hat kerekűeket, mert egy kavics és kampec neki, még, ha Jané is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!