Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alakul 9 hónapos babád...

Hogyan alakul 9 hónapos babád etetése?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy hány órakor, mit, miből mennyit eszik babátok egy nap alatt,reggeltől estig?A nassolást is beleértve(pl.pogácsa...)

Ha bébikaját,mit,mennyit?Ha ti készítetek akkor írjátok le légyszi a mennyiséget is.

2011. jún. 12. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Reggelire kap 250ml tápszert ez általában 7-8 óra között

10-11 között kap gyümölcsöt(őszibarack,banán,alma,s.dinnye stb)keksszel vagy magában,vagy tejpépet kap ebből is kb 200 ml-t.Ebédre főzelékeket kap hússal,én készítem neki ebből 2,5 dl-t kap.Azért írtam így mert műanyag pohárban fagyasztom le és ez az a mennyiség.Ebéd 2 óra körül szokott lenni.Uzsonna az változó nagyon időben,mert van hogy az alvás miatt csúszik.Tehát van hogy 4-kor eszik,de van hogy 6-kor.Ekkor kap joghurtot vagy gyümölcsöt.Vacsora ugyanúgy mint a reggeli 250 ml tápszer.

Nasit ritkán kap,eddig még csak babakekszet vagy kukit kapott.

2011. jún. 12. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!annyit kérdeznék még, hogy ezeket általában meg is eszi mind?
2011. jún. 12. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit!

Igen megeszi a legtöbbször,de azért volt már arra is példa,hogy nem.Főleg ami nem ízlett neki.

2011. jún. 12. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:

8 hónapos a lányom, és soha nem volt egy nagy étkű baba.Eddig se ette meg azt a mennyiséget, amit a korához mérten kellett volna, de ő ezzel beéri, mert eleve egy picurka, és 3 órát elvan vele.

Reggel fél 5: 130 ml tápszer (eddig szoptattam, ő így döntött) Ilyenkor még félálomban van, nem kér többet)

fél 8: pici vajas kenyér darabkák, vagy kifli csücsök+150 ml tápszer

11: főzelék hússal, zöldséggel, amit általában én csinálok.De előfordul, hogy bébiételt eszik, de abból se eszik meg egy üveggel, mindig hagy az alján valamennyit.Ma meggyfőzelék volt almával, csirkehússal, tápszerrel és lisztes rántással dúsítva.Kb. 160 ml

fél 3: 120 ml tápszer+ főzelék

du. 5 körül: gyümölcs keksszel vagy babapiskótával+ pici tápszer

este fél 8: 180 ml tápszer

alvás hajnal fél 5-ig.Eddig fél 6-ig bírta, de 26 fok van nálunk, így előbb megszomjazik.

Amit nassolni kapott már, de mindig evés után adom, soha nem 2 etetés között: ropi só nélkül, babapiskóta,banán darabkák, kifli csücsök.Neki 180 ml a maximum, amit egyszerre megeszik.

2011. jún. 12. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:

9 hós kislány:

6 körül szopi

10 szopi

12 főzelék kb 180 ml zöldségek husival vagy üveges

16 gyümi keksszel v sinlackal

19 ami ebédre volt 150-180 ml

20 szopi

éjjel 1* szopi

nappal plusz kb 3 dl víz vagy tea

àtlagos étkű, 7600 gr/70 cm

2011. jún. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!