Anyukák! Mei tai hordozóról mik a tapasztalataitok? Mik az előnyei, és hátrányai?
Egyszerű a használata, általában szeretik a babák, ha jó minőségű és megfelelő méretű, akkor ortopédiailag helyes terpesztartásban van a baba...
Én hordozókendő-párti vagyok, azt takarónak, hintának, függőágynak... is használhatod, a mei-tai csak mei-tai, viszont egyszerűbb megkötni:-)))
Én meitaizok, imádom és a babám is.
Most nyáron van hátránya: összeragadunk a babámmal, így mostanában visszatértünk a babakocsira.
Bevásárolni szintén nem meitaival járok, nincs az az isten, hogy cipeljem a babámat is és a cuccot is.
Van egy barátnőm, ő bevásárláskor is meitaizza a babáját és olyan "öreglányos" kiskocsival viszi haza a cuccot.
Amúgy csak előnye van, nagyon klassz.
Az én babám imád benne lenni, megnyugtatja, könnyen elalszik benne, kényelmes neki.
És hiába nagy a súlya, én meg sovány vagyok, mégis könnyű benne vinni, nem szakadok le tőle.
7 hós most a babám, szerintem nyárra elrakom a meitait, ősszel újra előveszem, akkor már köthetem a hátamra is (most még elöl hordom őt).
És azt nézd nagyon meg, hogy a kötője sávolyszövésű - twill - legyen (az a legstrapabíróbb anyag erre a célra, nem reped...), ne legyen toldozva több darabból... (mert sajna sok otthon gyártott "gyártója" nem ért az anyagokhoz még távolról sem)
Nézd meg pl a HUNBABA, vagy a LILIPUTI honlapját (jó érveket is találsz a férjed meggyőzéséhez:-))))
És ilyen márkásabbat bátran megvehetsz használtan, ahogy előttem ajánlották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!