Mit csináljak ha nem akar folyadékot inni?
Figyelt kérdés
4 hós babámal kb 1 hete keztük el a hozzátáplálást enni eszik csak inni nem akar ma reggel arra keltünk hogy nyom de nem jön semmi anyira nyomott hogy már sírt is meglázméröztem és tiszta kemény volt a széklete.Mit csináljak vele hogy igyon is? Már vettem neki bébi italt teát adtam neki vizet nem kell semmi csak megkostolja és anyi,még cicizik. Minnél hamarabb a választ köszönöm.2009. márc. 21. 09:03
1/8 anonim válasza:
Mi is pont ezzel küszködünk, csak nálunk nem olyan vészes a kakilás, erőlködik, de nem sír, nem fogad el semmi folyadékot, kiskanállal pzóbáltam úgy még sikerült kicsit, igaz, több ment mellé mint a szájába, de töbször próbálkoztunk.
2/8 anonim válasza:
Nem tökéletes módszer, de ha tényleg sehogy nem megy az ivás, tegyél vizet a kanalas kajához. Annyira hígítsd fel, hogy még tudd kanállal adni, és persze, hogy még megegye. Ezzel nem helyettesíted az ivást, nem is túl szakszerű, de jobb mint a gyógyszer a szorulásra.
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor mi a megoldás?
2009. márc. 21. 09:22
4/8 anonim válasza:
Szia!
Próbáld meg evés közben is hátha akkor elfogad 1-2 kortyot...és napközben is többször kináld.
Nálunk ilyen gond nem volt, mert elejétől kapott teát is. De erre a székletre még nagyon jo ha kamillás teát csinálsz neki- nagyon hatásos!!
Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Miket esztek már?Nem lehet hogy az alma fogta meg ennyire a pocakját?Adjál neki őszibarackot vagy szilvát(a kecskemétié 4 hós kortól adható).Nekem a védőnő azt mondta hogy ha szopizik akkor még nem kell neki folyadék.Ha már esztek főzeléket és kezdtek kiváltani egy szopit akkor kínál meg folyadékkal.Lehet akkor már szívesebben elfogadja mert már valóban szomjas lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Még csak sárgarépa pürét banántot sütötököt almával ettünk. bébi italt meg barackot vettem neki próbáltam már neki a kamilla teát de semmi vizet meg a baba vizet, már ízes teát is.
2009. márc. 21. 09:41
7/8 anonim válasza:
Ajjajj!!Ezekből csak a sütőtök nem fogja a pocakját.Szegény persze hogy nem tud kakilni.Adjál neki szilvát vagy barackot magában.Utolsó voltam.
8/8 anonim válasza:
Az én fiam 8 hónapos, napi 4 szer kap enni, plussz a cicizések. Egyátalán nem iszik, semmit.Csak a cici, úgyhogy tuti nem az a baj, hogy nem iszik semmit.Inkább a kaják, amiket adsz neki. Nekünk is akkor volt baj a székletünkkel, amikor almát kapott, de ha adtam neki hozzá barackot, akkor minden ok. volt.Több barackosat, szilvásat adj neki és meglátod minden jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!