Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megromlott a férjemmel a...

Csill79 kérdése:

Megromlott a férjemmel a kapcsolatom? Nektek?

Figyelt kérdés

Mióta megérkezett a baba,nagyon nem értjük egymást.Semmi fogalma az apaságról.Én meg,szerinte meg vagyok őrülve,mert mindig csak kötekszem.

Nálatok akiknél ez volt,javult vagy romlott a ahelyzet?Lassan 8 hónapos a kislányunk.Nálunk egyre rosszabb:(

2011. jún. 11. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, és off: nem felpontozás miatt írok sehova sem, mert 1. alapvetően segítőkész vagyok, és ha tudok adni választ valamire, akkor adok, lesz**om a százalékaim, 2. valahová néha menekülnöm kell, és olykor nekem ez az oldal az.

De miután neked ilyen baromság eszedbe jutott, nyilván ilyet te szoktál csinálni.

2011. jún. 11. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:

21.30-as köszi,feldobtál:)Örülök,hogy máshol sem minden fenékig tejfel:)

Köszi indenkinek,de mi az az OFF?

2011. jún. 11. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Off: nem a témához tartozó rész :)
2011. jún. 11. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Én olyan ingerült vagyok, hogy nem bírok elviselni semmit, amit csinál. És egyből csúnyán szólok. Nem tudok másképp viselkedni, pedig azonnal meg kell változnom.

Engem az zavar, hogy mindent a szájába kell rágni.

Másik, ami miatt úgy érzem megromlott a kapcsolatunk, hogy nekem ő nagyon hiányzik (egy ölelés, egy viccelődés), de a baba miatt szinte nincs ilyenre egyelőre időnk (2.5 hetes), ő viszont olyan jól tűri. A szexhiányt szintén. Inkább én vagyok már kibukva. Neki jó így is, kivárjuk szépen, addig nem idegesíti magát.

Valahogy nálunk fordítva van, mint kéne, nem a férj érzi magát elhanyagolva a baba miatt, hanem én. Sőt néha féltékeny vagyok a kislányunkra, hogy őt már jobban szereti. Ez is fordítva szokott lenni :-)

Azért próbálok lenyugodni, most még a hormonok is bántanak!

2011. jún. 12. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!