Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Este meddig viszitek ki a...

Este meddig viszitek ki a babát maximum?

Figyelt kérdés
Este szabadtéri koncert lesz, ami 8 órakor kezdődik. Szerintetek ez már nagyon későn van? 10 hónapos a baba. Csak gondoltam egy fél órát hallgatnánk belőle, persze nem a legnagyobb zajban, hanem sétálgatva a környéken. Mi ilyenkor nem szoktunk sétálni már, de szoktam látni jobb időben még 9 felé is babákat kint. Ti szoktatok ilyenkor még sétálni? Levinnétek a picit. Fél 10 körül szokott aludni egyébként. Addig játszik itthon.
2011. jún. 11. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányom már 8-kor alszik, így addigra mindig otthon vagyunk, pedig nyáron, melegben nem bánnám én sem, ha néha nem kellene haza sietni. De a te babád később alszik el, így szerintem nem baj, ha egy kicsit még kint lesztek vele este. A hangos zenét viszont kerüljétek el, amúgy szerintem nem baj, ha egy kicsit "buliztok" közösen.
2011. jún. 11. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk egyszer egy 8-kor kezdődő szabadtéri koncerten, akkor 9 hónapos volt. Szerintem semmi baja nem lesz, ha pár alkalommal kicsit később fekteted. Amúgy mi babakocsiban vittük le, nem sétálgattunk, ott álltunk a leghátsó sorban, és a nagy zaj ellenére elaludt (amúgy mi végig hallgattuk). Bár az enyém szerencsére jó alvó, simán alszik, amikor porszívózok vagy ilyesmi. A múltkor jött az asztalos, csinálta konyhabútort, és a délutáni alvása alatt is fúrt-faragott, a fiam pedig aludt 3 órát. :D
2011. jún. 11. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, amúgy most, hogy nyár van, egy órával kitoltam az alvást, így fél 8-8-ig kint vagyunk, mert délután nagyon meleg van, és így 9 körül teszem le aludni. Most 11 hónapos.
2011. jún. 11. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 8-fél 9 között alvás van, így én nem viszem ki őket már ilyenkor. Viszont ha van valami érdekes program, akkor kerítek egy alkalmi bébicsőszt (nagymama, nagypapa, szomszéd lány..) és elmegyünk a párommal.
2011. jún. 11. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én 11 hónaposom 7-kor szunyál,úgyhogy mi 6 után sehova nem tudunk menni:(
2011. jún. 11. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szokás és szoktatás kérdése.én kiviném nyáron még tovább van világos van h akkor még rég kint vagyunk a szabadban.pl most megyünk a balatonra de ha nem fog pl 2-3 rom napig lefeküdni a szokott időben nem fogok belöle nagy ügyet csinálni.
2011. jún. 11. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 8-kor fürdés 8.30-kor alvás.
2011. jún. 11. 17:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Azt hiszem kilátogatunk, mert aludni biztos nem fog még akkor. Most az idő is szép :)
2011. jún. 11. 18:54
 9/9 Benkoos válasza:
Engem vittek rock-koncertre kicsiként,de az több,mint 30 éve volt,hippi idők :)Ha csak sétáltok,nincs hideg és messze lesztek a zenétől,akkor nyugodtan :)
2012. nov. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!