Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Refluxos babák anyukái, volna...

Refluxos babák anyukái, volna pár kérdésem, valaki segítene?

Figyelt kérdés

3 hónapos a fiam, eddig cak kicsiket bukott, most már napok óta óriásiakat, kevesebbet is eszik. Én refluxot gyanítok. Nagyon megijedtem, mert olvastam, hogy valakinél légzés leállást is okozott, ez mennyire gyakori?

Van légzésfigyelőtök? Nekünk nincs, és most tiszta ideg lettem, aludjon velünk a gyerek, amíg nem veszünk?

Néha éjszaka csinál egy ilyen nagy felhőkölést, nem tudok jobb szót rá, kicsit olyasmi, mintha röhögne egyet, de most elgondolkodtam, lehet, hogy légzés kimaradás, és gyorsan kap levegő után?

Éjszaka egyébként nem szokott bukni, nappal is ha az ágyban, akkor elfordítja a fejét.

2011. jún. 10. 22:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi Nutritont és Pepti tápszert kaptunk. A Nutriton jó a sűrítésre, a Pepti pedig tejallergia ellen. Lányomnak sem valószínű a tejallergia, viszont jobb kizárni ez esetben ezt is.

A Sinlac 4 hónap után adható, amúgy később az is sűríti a gyomortartalmat, majd azt is eheti a babád.

De először mindenképpen keress fel egy másik dokit, magadtól kísérletezgetni nem olyan jó ötlet.

Kislányom a sok bukás miatt már elkezdett fogyni is, és a házidoki folyton csak azt mondta, hogy hasfájós baba, majd kinövi, és a bukás is természetes. Hát, amikor napi szinten 10 órákat végigbőgött és fogyott is, akkor már nem hallgattam arra a lüke dokira, és inkább felkerestem egy másik orvost, aki megállapította, hogy refluxos, és felírta azokat, amiket már leírtam. Utána javult a helyzet, lányom hízott is végre, és kevesebbet is bukott. Most 8 hónapos, és úgy tűnik elmúlt a reflux szerencsére.

2011. jún. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!