Napi hány csepp vigantolt adtok a babátoknak? 1 v.2?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 19:53
1/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem a gyermekorvos 1 cseppet mondott. Annyit is adok, bárr néha véletlenségből kettő cseppen a szájába :)
2/11 anonim válasza:
Nekem az orvos 1 cseppet mondott, kiskanálban tejecskével keverve. Aztán megemlítettem neki, hogy néha elbénázom, mert nehéz cseppenteni az üvegből, erre azt mondta, igazából napi 1 csepp, de nem muszáj ilyen szigorúan betartani, a lényeg, hogy a heti 7 megmaradjon. Azóta én ehhez tartom magam, heti 7 cseppet adok anyatejjel keverve. Nekem így egyszerűbb.
3/11 anonim válasza:
Napi 2 cseppet adok már 9 hónapja.
5/11 anonim válasza:
nekünk fél éves korig 1 csepp volt, utána növeltük 2 cseppre.
6/11 anonim válasza:
Napi egy cseppet, de néha kettőt sikerül. :)
8/11 anonim válasza:
én elejétől kezdve a védőnő tanácsára a szájába cseppegtettem mert akkor nincs az h az olaj a kanálon marad, és 1 cseppet (9 hósig) néha persze előfordult h véletlen több lett de akkor mondta a dr.nő h másnap ne adjak.most 2csepp.
üdv.10 hós baba anyukája
9/11 anonim válasza:
Nekem 2 cseppet mondott a gyerekorvos.
10/11 anonim válasza:
Nekem is 2 cseppet mondott a gyerekorvos, bár mi még nem kezdtük el, mert még csak 10 naposak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!