Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csaptál már rá a gyereked...

Csaptál már rá a gyereked kezére valamiért?

Figyelt kérdés
Milyen idős volt ő akkor(és ha van kedved írd meg mivel húzta ki a gyufát)?
2011. jún. 10. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Épp nemrég történt, pár hete. 20 hónapos, és amíg egyik reggel elfordultam tőle, hogy készítek neki reggelit, összekarcolta a tv képernyőjét. :((( Rácsaptam a kezére, de nem hatotta meg, viszont kiabáltam vele, hogy nézze meg, most hogy néz ki a tv, tudja, hogy nem szabad ilyet csinálni, stb.... nagyon szégyellte magát, és sírt is - tudta, hogy rosszat csinált, azóta nem nyúl a tv-hez.
2011. jún. 10. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt rá példa nem rég.Bemászott a kiságy mögé,és ami van nagy álló lámpánk,elkezdte a falhoz verni.Ez egyébként hónapok óta szokása,milliószor rá lett szólva,be lett tolva a kiságy hogy ne férjen hozzá,de amint lehetősége van rá,egyből ezt csinálja.Szóval elszakadt a cérna,és rácsaptam a kezére.Jelzem kiröhögött,és tovább csinálta...13 hónapos kislány.
2011. jún. 10. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

szia

sajnos igen,

tegnap történt, 16 hós kislány

a konyhában, kis fiókokban, a tüzhely mellett tartom a füszereket. Ezeket a kis fiókokat szereti kihúzni, matatni benne. Persze nem engedem. Legalább 2 hónapja próbálkozik, tegnap pedig, miután vagy ezerszer rászóltam, és még mindig csinálta, ráütöttem a kezecskéjére. Csak nézett nagy szomorú szemekkel, aztán nagyon keservesen elkezdett sírni. Iszonyatosan sajnáltam, de aztán felvettem és megsimogattam. Elmondtam neki, h miért nem szabad ott játszania.

Ma reggel amikor bejött a konyhába, nyúlt a fiók fele és mondogatta nem-nem-nem. Zabálnivaló volt.

2011. jún. 10. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt már, nagy mérgemben hirtelen jött: 15 hónapos körül lehetett a fiam, amikor aznap fél órán belül kb. 30-szor szóltam, hogy ne nyomkodja a mosogatógépet. 31.-jére nem tudtam megállni, és rácsaptam a kézfejére. Meglepődött, talán görbült a szája és sírt is, ekkor elmagyaráztam, hogy miért kapta, persze már fél perc múlva semmi baja nem volt. Következő órában megint csinálta, rászóltam megint, és ő egyből ütögette az egyik kezével a másikat és vigyorgott.... Ennyit a kézrácsapós módszerről, azóta sem kapott. De a mosogatógépet rendre nyomkodja, mondjuk, mióta bevezettük azt, hogy ő indíthatja el, és állíthatja meg ha szólunk, azóta nem nyomkodja annyit.
2011. jún. 10. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, de csak épphogy hozzáértem. De kinevetett, és már csak azért is csinálta! :-)

A konnektorból akarta kihúzni a dugót.

2011. jún. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!