Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények a Physiomer baby...

Vélemények a Physiomer baby orröblítő oldatról?

Figyelt kérdés

Érdemes megvenni?

Használ valamit?

Hogyan kell használni?

Köszi a válaszokat!

2011. jún. 10. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ezt ajánlották a gyógyszertárban, amikor a kisfiam még egész pici volt. Oldalra fektetve befújod, aztán jöhet az orrszívó. :( Szerintem hasznos, bár a babám roppantul utálta.
2011. jún. 10. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kicsim nem szerette,a szemén jött ki majdnem! Így inkább helyette a Fluimare-t használjuk.
2011. jún. 13. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk se jött be, már mint babám nem szereti, de szerintem egész jó volt, utána mindig jött anyag. mondjuk én még mást nem próbáltam, így nincs viszonyítási alapom.
2011. jún. 13. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Èn Sterimar orrspray-t hasznàlok 1-2 hetes kora òta napi egyszer, tökèletesen kitisztîtja, kitüsszenti amit kell ès èn minden nap ki is porszívòzom az orràt, teljesen hozzàszokott. Mindig reggel hiszen az emberek is kifùjjàk az orrukat (többsèg) èbredès utàn. Bizony van mindig a picikèmnek is ami kijöjjön, a dokimnak mondtam ès teljesen helyènvalònak talàlja. Azt mondta nem kell aggòdnom hogy valaha is arcüreg vagy ilyesmi gyulladàs legyen...
2011. jún. 13. 20:59
 5/7 Bogyo110 ***** válasza:
48%
Szerintem az utolsó válaszoló le is irt minden ami helyes mi is ezt tesszük amit ő sterymár nekünk sokat segit -segittett!
2011. jún. 13. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. jún. 13. 22:05
 7/7 cukorkakerdez válasza:
Én vásároltam physiomer babyt és nagyon meg voltam elégedve vele, kislányom is jól viselte. Szerintem nagyon jól van kialakítva a fúvókája, puha és nem kell forgatnom a fejét, bármilyen szögben be tudtam fújni. Ár-érték arányban is bátran merem ajánlani.
2015. jan. 22. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!