Cicatartó anyukák, kaptatok megjegyzéseket a cicára? Hogyan kezeltétek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 12:09
11/14 anonim válasza:
Hát az én kutyám tisztább egy két embernél az biztos..
12/14 anonim válasza:
14:32 vagyok. Senkinek nincs joga megmondani, hogy ki milyen állatot tart a lakásban. Nekem anyóson míg nem volt baba addig is mindig zavargatta a macskát (utálta is anyósomat). Amikor meghalt a cica, akkor azt mondta. Na végre már, mert a gyerek mellé nem való macska. Na akkor össze is vesztünk, mert mondtam neki nálunk bármikor bejöhetett bárki nem volt macskaszőrös, a macska nem pisilt, kakált sehová csak az alomba és takarítani sem takarított senki helyettem. Az is csak most, -hogy már nincs cica- tűnt fel, hogy többet takarítottam miatta, akkor teljesen természetes volt.
13/14 anonim válasza:
3 macskám van, 4 hónapos a kisfiam. Nekünk is mondogatták, hogy most mi lesz a macskákkal. Hát semmi, marad minden úgy, mint eddig, legfeljebb kicsivel többet kell majd takarítanunk ha el kezd majd mászni. Ennyi. Annak idején vállaltam a macskákat (gyerekeimként szerettem/szeretem őket) nyilván most sem fogom utcára tenni őket.
14/14 anonim válasza:
Én állatok között nőttem fel, rendes és gondoskodó szülőkkel. S nem vagyok sem allergiás, nem volt soha toxoplazma fertőzésem sem...úgyhogy nem minden állat koszos és undorító. Ellenben azzal, akinek nincs tapasztalata e téren, de egyből ítélkezik. Csúnya dolog és most kedvesen fogalmaztam, mert néha szívesen fejbe koppintanám azt, aki beszól feleslegesen.
Te ne tarts állatot, és ennyi. De ne érezd magad okosabbnak, tisztábbnak vagy jobbnak emiatt. S ne nézd le az állattartókat.
Nálunk is van macska, és mióta baba is van, azóta sokkal többet takarítunk, csillog-villog a lakás, és a macskát is rendszeresen visszük orvoshoz. S legalább a lányom nem lesz tapasztalatlan és többet fog tudni az állatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!