Egyszerűen nem tudom, hogy hogy tudnám jobban csinálni. Ugyan még csak 3 hónapos a fiam, de egyszerűen nem akar egyedül meglenni. Csak én vagyok rossz anya?
Figyelt kérdés
Ha kimegyek a szobából akkor már üvölt, és akárhogy csinálom a dolgokat néha meg kell csinálnom dolgokat (az Ő kajája, utána elmosogatni mert tápszeres, néha nekem is el kell mennem wc-re, betteni mosást, meg ilyenek). Sajnos nem tudok mindig ott lenni mellette és ilyenkor üvőlt, de ahogy odamegyek hozzá minden rendbe. Nagyon szívtelen vagyok ha néha hagyom? Egyszerűen nem tudok mit csinálni és egy mosogatás vagy hasonló dolog idejére nem gondolom, hogy magammal kéne vinni.2009. márc. 20. 13:29
11/13 anonim válasza:
Én fiam 2 hónapos és ugyan ez volt a gondom. De nagyon jó megoldásnak bizonyult, hogy a babahordozóba rakom és mindenhova viszem magammal. Mindig mesélek neki arról, hogy mit csinálok és csönbe üldögél. Nekem ez vált be.
12/13 anonim válasza:
Szia!Hasonlóan az előttem szólóakhoz én is cipelem magammal-mikor nagyon nyűgi van hogy kenguruval sétálunk a szobában.De karácsonyra kapott pihenőszéket;játszó szőnyeget-és most hogy már lassan 5 hónapos egy 15-20 percre elég jól el van benne/alatta.Ha mosogatok oda rakom hogy lásson...ma pl azt leste hogy vasalom a cuccait :-)
Sőt,ő csak úgy hajlandó elaludni,hogy a kezünkben van :-S de amint elalszik lerakom a szobájába-és van hogy ébredés után jó percekig elvan magában.Türelem,lassan biztosan kinövik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!