Tejkiutesre mit hasznaltal ujszulottednek?
Figyelt kérdés
Meddig tart naluk es mit kell ra hasznalni?2011. jún. 9. 09:59
1/7 anonim válasza:
Én semmit nem használtam. Kb 3-4 hétig tartott, aztán ahogy jött el is múlt. Az anyai hormonok kiürülése megoldja a problémát. Azt mondják hogy esetleg anyatejjel lehet lekenni, de ha nagyon zavar a gyerekorvos biztos tud rá vaélami gyógyszertári kencét, de felesleges.
2/7 anonim válasza:
szia! nekem a doki írt rá kencét! zöld színű pimafucort,de sztem vény nélkül nem kapható! kb 2 nap alatt szépen eltűnt,de azért néha még előjön! mi 2 hónaposak vagyunk!
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,nem szabad és nem is kell kenni semmivel,elmúlik magától.
4/7 anonim válasza:
Utolsó előtti. Azért nem hiszem, hogy újszülöttet szteroidos krémmel kellene kenni egy olyan probléma miatt, ami magától megoldódik. A pimafucort, kortikoszteroid, elég durva mellékhatásokkal.
6/7 anonim válasza:
kb.3 hónapos koráig jöttek ki rajta,nekünk a dr.-nénink írt egy karbamidos testápolót,amit a ggyógyszertárban kevertek ki(ez nem szteroidos,de nagyon puhán tartotta a baba bőrét).Ettől nagyon szépen elmúltak,ha kijöttek időnként.
7/7 anonim válasza:
anyatejet:D minden szopinál ,és 3 nap alatt elmúlt:)
üdv:kozmetikus anyuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!