Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol aludjon a baba? Nálatok,...

Hol aludjon a baba? Nálatok, hogy volt?

Figyelt kérdés
Szeretnék helyesen dönteni ebben a kérdésben, bár tudom, hogy borzasztóan nehéz. Saját tapasztalatokra lenne szükségem tőletek, mert szerintem egy leendő anya csak anyukáktól kaphat jó tanácsot, mert ők tapasztaltak!
2011. jún. 9. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Amíg szopik, addig egy szobában, de csakis és kizárólag külön ágyban. Ha már nagyobb akkor mehet át a saját szobájába. Nem értek egyet azzal, aki köztük altatja a gyereket, mert eleinte úgy a kényelmes, aztán meg jön ide kétségbeesetten, hogy hogyan szoktassa vissza. Mellesleg nem is egészséges. Mindenkinek meg van a maga helye.
2011. jún. 9. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11:09

egyetértek. főleg olvasva titeket, milyen jó babák mind :)

én kisfiam is egyre többet van el magában, gagyarászik, nézelődik... ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolom, csak épp nem vagyok egyfolytában vele, így azt is megtanulja, hogy hogy legyen egyedül. ilyenkor fedezi fel a világot

nem kell a ló túloldalára se átesni, sírni hagyni és hasonlók. mindent lazán, rugalmasan, ugyanakkor következetesen. ha ezt tartod szem előtt, nem lesz gondod.

2011. jún. 9. 11:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak számomra. Az igazat megvallva azt én is határozottan úgy gondolom, hogy egy kisbaba nem jó, ha a szülei között alszik. A külön ágy számomra is egyértelmű döntés lesz, de a velünk vagy saját szobájában való alvásban voltak kérdéseim. Így végigolvasva a válaszokat külön a saját szobájában fog a kiscsaj aludni én meg beteszek egy matracot. A szobája mellett van a mis szobánk is és lesz bébiőr, légzésfigyelő. Amúgy a mi közvetlen környezetünkben élőket elnézve sem látom helyesnek a szülők közti alvást. Van egy baráti pár, akiknél még mindig velük alszik a kislányuk, pedig 7 éves lesz. Van gyönyörű szobája, szép új ágya, de megy a hiszti, hogy ő ott nem mer aludni és a szülők nem bírnak vele. Na ezt én el szeretném kerülni...
2011. jún. 9. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Most 13 hónapos lányunk kezdetektől fogva a saját kiságyában alszik, viszont egy szobában velünk... egy hónap múlva költözünk és ott már lesz saját szobája is... remélem azt is megszokja majd... szerencsére nálunk az alvással nem nagyon volt eddig gond, de nem tudom, hogy amiatt van-e, mert nem szoktattuk magunk közé... amúgy én nem is értem ,hogy lehet úgy aludni, hogy a gyerek a szülők között az ágyban alszik... mármint a szülők nem tudnak úgy aludni... még annyi, hogy csak azért nem került eddig külön szobába, mert nem volt rá lehetőség... viszont amíg szopik éjszaka is a baba, szerintem még jó, ha egy szobában van az anyukával...
2011. jún. 9. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk az első naptól kezdve a saját szobájában és ágyában aludt.Mi költöztünk be hozzá a földre 2matracra.6hónapos volt mikor visszamentünk a saját helyünkre.Nekünk ez bevált mert ott voltam mellette mikor kellettem,és szeret a saját ágyában aludni.Én nem is akartam,hogy velünk aludjon mert több ismerösöm van aki a 2-3éves gyereket nem tudja külön altatni.
2011. jún. 9. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia 10:56-os én sem úgy aludtam vele, hogy egy ágyban, dehogyis. Csak egy szobában, mert be van rakva egy nagy ágy a szobájába. ő a kiságyába aludt én meg az ágyon. 10:37-es voltam.
2011. jún. 10. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!