Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek van óvodás gyermeke...

Akinek van óvodás gyermeke válaszolna nekem?

Figyelt kérdés

Csak felmérés szinten lennék kíváncsi,hogy akinek oviba jár a gyermeke de ő otthon van kistesóval vagy mert nincs munkahelye ilyenkor az ovis évzáró után még viszitek/vihetitek-e oviba a gyermeketeket?

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. jún. 8. 21:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat,mi is szerettük volna kivenni a szabadságainkat,de nem tudjuk,azon veszekszünk a szülőkkel,hogy akik otthon vannak,legyenek szívesek délbe elvinni a gyerekeket,mert így nem tudunk összevonni.Nálunk csak 4 óvónő van 2 csoporttal (24-24 fő),máshogy nem tudjuk megoldani sajnos,ez egy kérés volt csak feléjük,de ők nagyon csúnyán reagáltak rá.Most mindenek vagyunk csak jó emberek nem.Én megértem őket is valahol,de hát ekkora teher egy gyermek?Én lassan ölni tudnék,hogy 2 éves gyermekemmel itthon lehessek egy kicsit,de hát így nem fog menni....

Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 13. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!