Mit javasoltok a korkülönbségre? Inkább hamar legyen tesó, vagy ha a nagyobbik már min. óvodás?
Én úgy gondolom 3 vagy 4 év korkülönbség a megfelelő két tesó közt.
Nekem most 28 hónapos a fiam eszem ágában sincs kis tesót szülni a közeljövőbe.És nem azért mert rossz lett volna a terhességem vagy a szülésem.Életem legszebb időszaka volt a terhességem.Egyszerűen nem vagyok kész egy második gyerekhez a fiam meg pláne nincs készen egy kistesóhoz.
Köztem meg nővérem közt 6 év korkülönbség van.Gyerekként azt mondom nem a legjobb, hiszen én is így nőttem fel.De 18 éves korom óta szinte szétválaszthatatlanok vagyunk nővéremmel.
Ismerősömnek 17 hónap van a két gyerek közt,már most kicsit nagyobbak a gyerekek, de csak úgy tudta átvészelni amíg picik voltak,hogy rengeteg segítsége volt,2 nagymama, a testvérei a barátnői...stb...Így egyszerű két picivel.De akinek nincs segítsége annak baromi nehéz ilyen kicsi korkülönbségnél.
Én is a nagyobb korkülönbségre esküszöm. Az egyik oka, hogy ha csak 1-2 év lenne, akkor még a nagy is kicsi, és úgy érzem, hogy szüksége van még rám, nem vehetem el tőle magam. Ő még nem biztos, hogy megérti, hogy a kisbabával sokat kell foglalkozni.
A másik oka, hogy nagyon élvezem ezt az időszakot, és ha egyszerre lezavarom, akkor olyan hamar vége lesz. Így megvárom, míg a fiam kicsit nagyobb, és utána vállalok tesót, akkor újra babázhatok majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!