Kenézys babák - mindegyik szájpenészes?
Most hgy mondod:)
3 van és 2 ott született,és mindkettő szájpenészes lett:)
a 3.Klinikás ,Ő nem!
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem szimpatikus a Kenézy. Irtózok előre is mindentől...
Persze a klinikáról sem irhatok semmit, mert még nem ismerem, és minthogy a fogadott dokim a Kenézyben van, csak erről a kórházról érdeklődtem...
Már van egy kisfiam. Neki nem volt soha szájpenésze. Ezért szeretném megóvni a kislányomat is ettől. Már ha megtudom...
1. vagyok!Gyűlölöm a Kenézyt...
De ha Te sem szereted,akkor miért nem a Klinákán fogadtál meg valaki?
hmm nekem 3 gyerekem van mind a három máshol született és mindegyiknek volt szájpenésze
ez nem attól van h hol született
egy egyszerű fertőzés sterilitási problémák miatt van és ált a szoptatott babáknál gyakoribb
nekem mind a három akkor lett mikor kúszni-mászni tanult és mindent bevett a szájába
az enyém nem volt szájpenészes pedig én is hallottam róla
hogy a kenézyben bizony sok baba átesik rajta.
még jó hogy a klinikán szültem..
Ha az anyukának hüvelygombája van,és természetes úton szül akkor is nagy az esély a szájpenészre.
Egyébként mindegyik kórházban szigorú higiénés szabályokat kell betartani,fertőtleniteni ,de ez nem garancia semmire,ne ilyen rémhirek alapján válassz kórházat.
A Klinika sem jobb, az én babám Rota-vírus fertőzést kapott a PIC-en 3 naposan, nyáron.
Maradj a Kenézyben a választott orvosodnál. A Klinikán boldog-boldogtalan bejár a kórtermekbe. Hiába van kiírva, hogy a kórtermekbe nem mehetnek be a látogatók mégis bent ül mindenki. Semmi intimitás. Ha szoptatni szeretnél, még neked kell elnézést kérni, hogy ugyan már menjen már ki az a 10 vadidegen hapsi. A csecsemős nővérek meg....inkább hagyjuk (tisztelet a ritka kivételnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!