Valóban elmúlik a hasfájás 3 hónapos kor körül?
Figyelt kérdés
Már nagyon várom, mert semmi nem használ, mindentől hasmenése lesz (espumisan, infacol, gripe water), az édeskömény tea meg nem igazán használ. Nemsokára 3 hónapos, számíthatok 1 hónapon belül csodára? :)2011. jún. 7. 17:56
1/7 A kérdező kommentje:
És akinek elmúlt, az azért múlt el, mert könnyebben vagy kevesebbet pukizott utána már a baba? Mert a pukit nem tudja kinyomni.
2011. jún. 7. 17:58
2/7 anonim válasza:
Én se hittem el, de elmúlik.
A szélcsövet nem írtad, nekünk az volt az egyetlen ami használt.
3/7 anonim válasza:
mi is nagyon kinlodtunk az egyetlen az infacol segitett, de a végén hasmenése lett, igy nem adtam, és pikk pakk elmulott, aztán rájöttümnk, hogy kb 2 hétig csak megszokásbol adtuk már és attol meg még jobban fájt és ment a hsa, nem is kellett volna már adni,
4/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nálunk egyik napról a másikra szinte elvágták. addig a fiam éjjel-nappal ordított... Hiába csináltam vele bármit, semmi sem használt, max, ha betettük az autóba és mentünk néhány kört :) Aztán 3 hónapos lett és volt, nincs hasfájás. remélem, nálatok is elmúlik.
5/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, szélcsövet itt nem lehet kapni, lázmérőzni szoktam, az tényleg segít. Csak úgy félek azzal, hogy megsértem a végbelét, meg minden nap kétszer kéne csinálni, sokszor kakilni sem akar már anélkül (nyom kettőt aztán sír, hogy dugdossam inkább, akkor masszírozom a hasát, akkor kinyomja), már annyira fáradt vagyok ettől. :( Félreértés ne essék, imádom, ő a mindenem, de biztos tudjátok, hogy értem.
2011. jún. 7. 18:04
6/7 anonim válasza:
Szia! Én gyakran együtt sírtam vele, mert már én sem tudtam mit csináljak! Kipróbáltunk szó szerint mindent! Se a cseppek, se a szélcső, semmi. Egyetlen átmeneti megoldás a masszírozás meg a tornáztatás volt. De ne aggódj, valóban elmúlik 3 hónapos korától. Nem hittem benne, de valóban így van! Maximálisan megértelek, kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!