Elvihetem nyaralni a gyermeket az apja tudta nélkül?
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Kedves utolsó! Azt meg tudnád mondani nekem biztosra, hogy akkor se viheti el a gyereket 3 éves koráig, ha nincs erről még papírunk? Köszönöm
Sziasztok!
Úgy döntöttem végül, hogy felkeresek egy ügyvédet, aki most már tényleg tájékoztat arról, hogy mit tehet az apa....
Az ügyvéd közölte, hogy a gyámhivatalban felvett gyermekelhelyezésről szóló dokumentum - mely alapján nálam van elhelyezve a gyermek - nem ér semmit. A szülői felügyeleti joga ugyanakkora, mint nekem, tehát akkor hozza-viszi a gyereket, amikor csak akarja. Ha akarja, akkor vissza se hozza napokig. Csak tájékoztatnia kell, hogy a gyermeket ne keressem. Természetesen én is ugyanezt megtehetem.
Szóval mehetek a gyerekkel pihenni, de benne van a pakliban, hogy ő is ugyanígy elviheti akár hosszabb időre is. Hát nem semmi...
A tárgyalásig meg még van egy kis idő, és az sem biztos, hogy elsőre meg tudunk egyezni, és addig ez az állapot áll fenn.
Most már csak abban bízhatok, hogy ő ezeket a dolgokat nem tudja.
Köszönöm a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!