Hogy van kakája az 1 év körüli gyerkőcötöknek?
Figyelt kérdés
mióta nem forralom neki a vizet ( üveges szsavmenteset kap, előtte csapvizet forraltam)2 naponta van csak kaki. A 2 napon viszont 4 és higabb. Lehet köze hozzá a viznek? Ez hasmenés vagy nem?2009. márc. 19. 15:30
1/2 anonim válasza:
nem hasmenés, a mi kis Günknek is csak 2-3 naponta van, de akkor folyik össze-vissza, mi Jana baby vizet adunk neki, elvileg steril
2/2 anonim válasza:
Az én lányom minden nap produkál, általában kétszer, délelőtt és délután is, este felé. Ritkán max egy nap kimarad, de akkor már nehezen is kakil. Tök normális a széklete, se nem híg, se nem kemény... Én már fél éves kora óta nem forralgatom neki a vizet, Jana babyt kap és kisebb kiszerelést veszek, hogy 1-2 nap alatt megigya biztos.
Amit írsz, az még nem hinném, hogy hasmenés. Az annál sűrűbben van, de hát 2 napig nincs kaki, jó hogy sokszor lesz mre végre lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!