Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a 9 hónapos babám nem...

Baj ha a 9 hónapos babám nem akarja még magát álló helyzetbe húzni?

Figyelt kérdés
A kiságyát se kellet a mai napig még leengedni mert nem hogy állásba még ülésbe se akarja
2011. jún. 6. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha minden mást csinál (forog,mászik),akkor nem baj.

A másod szülöttünk csak 11 hónaposan húzta fel magát álló helyzetbe. Csak 7 hónaposan kezdett el forogni; míg az első lánykánk 3 hónaposan már gurult,8 hónaposan kapaszkodva felállt.

2011. jún. 6. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam lassan 11 és fél hónapos és esze ágában nincs felállni! Már én is aggódom, de eddig még senki nem tette szóvá hogy gond lenne. Úgyhogy szerintem egyáltalán nincs elkésve!!
2011. jún. 6. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden más csinál,kúszik forog akkor jo nem csak mi vagyunk lustácskák
2011. jún. 6. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Enyém 8 hós, és extrának érzem, hogy áll, szóval szerintem az a normális, hogy még nem áll ilyenkor :)
2011. jún. 6. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
én kislányom 11,5 honapos. 7 hosan kezdett forogni, 11 hosan huzta fel magát 1x. Azota szinte állandoan áll. Mászni a mai napig nem tud csak kúszni, viszont már lépeget. Egyáltalán nincs elkésve a te babád
2011. jún. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!