7 hónapos kisfiam csak szopizik. Semmi mást nem fogad el. Más is került már ilyen helyzetbe?
ne erőltesd mert az végképp nem jo! a barátnőm járt igy semmit nem fogadott el a babája csak ciciből anyatejcsit és pár naponta (nem mindennap!!!) megprobált ezt azt adni neki és ha nem kellett neki hát nem és nem erőltette. 11 honaposan egyszercsak elfogadta és azota mindent megeszik joizűen. mig hizik és fejlődik hagyjad majd rájön hogy más finomság is van:D
jah és ha probálod inkább 2 étkezés közt vagy szopi előtt tedd akkor éhesebb és talán sikerül
Szia!
Ne értsd félre, de örülök, hogy nem csak én vagyok/voltam így!
Nekem most 8,5 hós a lányom, kb 1 hónapja tudok bele lapátolni mást, mint tej.
A hozzátáplálást is csak 7 hónaposan tudtuk elkezdeni, mert éhségsztrájkba kezdett, viszont muszáj volt, mert már kevés neki a tej tápértéke. 6 hónapos korától próbálkoztam, két-háromnaponta egy-két kanál gyümilével, pürével: volt, hogy öklendezett az almalétől is :).
A cumisüveget nem ismeri, (most már) pohárból iszik egy-egy kortyot.
Én úgy voltam vele, hogy nem szabad erőltetni, ha nem megy egyik nap, kihagytam 1-2 napot, majd minden kezdődött elölről: felváltva gyümipüré és -lé, az egyik majd csak bejön neki.
Én is ettől féltem. Nem ő lett beteg, hanem az első mensi alatt nem volt tejem. Fecskendővel töltöttük bele a tejet (még jó, hogy fagyasztottam le), így átvészeltük.
Kitartást, majd csak ráérez az új ízekre.
Eész egyszerű a válasz: a babád szerintem még nem érett arra, hogy mást is egyen.Szerintem. Az enyém ugyanezt csinálta. Mintha cipzérral behúzták volna a száját:))
Most már kb 6 hónapos kortól elfogad msát is + tápszert. Lassan haladunk, de nem eröltetem, feleseleges. láttál már olyan felnőttet aki szopizik? Szerintem nem:)) Örülj, hogy van tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!