Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babátok mennyi...

7 hónapos babátok mennyi folyadékot iszik meg ebben a nagy melegben?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy az enyém már 10 hós, de gondolom téged is az aggasztott,ami engem, hogy nagyon keveset iszik. Az enyém még cicizik ugyan, de emelett esetleg csak néhány korty italt fogadott el. Nálam bevált, hogy elfelejtettünk teát, gyümilét minden ilyet, és csak vizet adok, és azt is szívószállal. Ez nagyon tetszik neki, bár mondom az enyém picit nagyobb, de lehet, hogy már a tiéd is bldogul vele.
2011. jún. 6. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
jövő héten lesz 8 hós. 500-600 ml teát iszik. Míg nem volt ilyen meleg, csak 300 ml-t ivott.
2011. jún. 6. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Húúú, akkor mi tényleg keveset iszunk. Napközben szopizik még 4szer és ezen kívül max 2 dl amit megiszik
2011. jún. 6. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Enyém semmit nem iszik, de anyatejes, igény szerint szopik, nem is várom el tőle.

Nappal kb 4-5 alkalommal szopik, többször nem kéri, 1-szer kap hozzátápit.

Pont 7 hós.

2011. jún. 6. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én babám 7 hós múlt, 1* kap gyümölcsöt és 1* főzeléket. Mellette szopizik ég 6* (gyümölcs és főzi után is). Ehhez még napi kb. 2-2,5 deci folyadékot iszik, ami nagyon híg gyümölcslé (kb. fél deci gyümölcslé 2 deci vízzel hígítva). Én nem aggódom, hogy kevés, pedig nagyon nagyon sokat izzad.
2011. jún. 6. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Elfelejtettem írni hogy az én babám tápszeres. Ha tiéd még szopizik és azon felül iszik 2 decit, akkor szerintem ne aggódj. Az anyatej jó szomjoltó is. Tehát biztos iszik elég folyadékot.
2011. jún. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!