3 hós babások! Adtok már a bébinek plusz folyadékot? Miben sétáltatjátok ebben a melegben? Én ma már rövid bodyban, és vékony naciban vittem. Mi csak szopizunk. Ha adtok folyadékot, akkor mit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 13:19
1/4 anonim válasza:
Én ugyanúgy öltöztetem mint te és ma volt a védőnő és mondta, hogy szopi után kínáljam meg innivalóval. Én Mecsek bébi teát csináltam neki de nem kell. A víztől meg egyenesen hányingere van.:-)
2/4 anonim válasza:
Már nyugodtan adhatsz rá rövid nacit, vagy egy napozót.
Nekem sem ivott ilyen idősen semmit, akármivel kínáltam nem kellett neki. De sima forralt vízzel, vagy babateával kínáld csak.
3/4 anonim válasza:
Baby mecsek tea, 10-20 milit meg meg iszik belőle. Hosszúújjú bodyt adtam rá s hosszú nadrágot.
4/4 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.
Én most pont két szopi közt megkínáltam megint teával. Megivott 60ml-t! Lehet, hogy azt hitte, hogy eszik? Akkor most lehet kilőttem egy kajálást...pfff Na, meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!