Gyakorlott vaterás mamik! Segitenétek nekem?
sose tettem fel még licitre semmit,mindig csak fix áron,de eddig csak 2dolgot adtam még el,nemrég reg.-tam.Szóval most nem fix áron szeretném feltenni,mert ahogy észrevettem,nem nagyon viszik úgy...hogy működik a licites dolog?Pl ha valamit 4ezer ft-ért szeretnék feltenni,akkor a kikiáltási árba 4ezer ft-ot irjak?És a minimál árba mit?Annyit amennyiért a legolcsóbban odaadnám?És ha az is 4ezer ft?Oda is annyit akkor?És a licitlépcső?Remélem segit valaki elmagyarázni picit,köszönöm:) Mellé még fix/villám árat is beirhatok?És ki viszi el a licitálók közül?Aki a legtöbbet ajánlja,vagy akinek én adom oda,vagy az,aki utoljára licitál,tehát mikor lejár a licit ideje?Mielőtt lezárulna a licitálás,vagy árverés,nem tudom hogy hivják pontosan,azelőtt is megvehetik,vagy mindig meg kell várni még letelik az az idő,amit beirtam?(1hét-2hét..stb)
Köszönöm ha tud valaki segiteni!
De kellene licitlépcső.Adj meg mondjuk 150-200ft-ot.
Ha nem licitál senki,és valaki érdeklődik, hogy előbb le zárnád e, akkor előrébb tudod hozni a licit végét.Ha már valaki licitált, nem lehet előbb lezárni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!