10 hónapos babával voltatok már a Tropicariumban? Érdekelte? Vagy érdekelheti?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 08:12
1/3 anonim válasza:
Biztosan tetszene neki a sok fény és a mozgó,úszó állatok!
De a szülőknek nagyon jó kikapcsolódás lehet.Tényleg nagyon szép.Szerintem ilyen kicsi babának nem kell belépő,így megéri elmenni.Amúgy elég drága!Az én fiam is 10 hós (lassan),és mi az állatkertet tervezzük majd a nyárra,remélem fog tetszeni neki!
2/3 A kérdező kommentje:
Mi most tervezzük vasárnap.A halak érdeklik,hát remélem,hogy tetszik majd neki(és,hogy nem lesznek sokan).Már olyan régen voltunk valahol,hogy mondtam a férjemnek,hogy már muszáj.Ezt a helyet gondoltam ami talán őt is érdekli.Hát igen az állatkert is jó ötlet,de majd ha jobb idő lesz.
2009. márc. 19. 08:29
3/3 anonim válasza:
Az én Kisfiam 9 honapos múlott és már nagyon sok állat hangot tud utánozni. 8 honapos volt mikor elmentünk tropicariumba és a mellettünk állo nő szolt hogy figyeljük a gyereket,utánozzá a hal száj mozgását.Imádni való volt.Azóta tanítgatom hogy milyen állat mit csinál és játékkal mutatom is neki.pl a mesekönyvbe mutatok neki egy bocit és kérdezem mit csinál a boci? búúúúúúúúúúúú 2szer 3szor ezt megismétlem és már tudja is a gyerek.De a lényeg amit irni akartam az hogy a tropicarium egy nagyon fejlesztő hely,jo gondolat volt hogy elviszitek. jo szorakozást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!