Búcsú lesz vasárnap! 20 hónapos fiamat érdekelheti?
Ha nem ijed meg a sok embertől, biztos élvezni fogja:)
Ilyenkor nagyon sok körhinta meg hasonló szerkentyű, ugrálóvár van felállítva a gyerekeknek őrült drágán, meg lakodalmas zene. Mindent lehet venni (mondjuk felénk alkoholt nem) csak minden állati drága.
Nálunk a párom családja bucsúmániás, én eddig mentem, de nagyon nem szeretem. Most egy éves a fiam, amíg nagyobb nem lesz, hogy az apjával egyedül menjen, marad velem itthon:)
Nálunk a hétvégén volt búcsú. Másfél éves a kisfiam, estefele elmentünk szétnézni a mamával.
Nálunk most labda és tologatós cuccos őrület van, úgyhogy minden 2. árusnál meg kellett állnunk nézelődni, a fiam pedig hangos gó-gó (labda, úgyis mint gól) és brüm-brüm kiáltásokkal örvendezett.
Szóval ő élvezte, én kevésbé, pláne, hogy nagyi meglepte egy csattogós lepke mintájára csilingelő katicával. Szerencsére a parkettán nem csilingel, mert csúszik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!