Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor ha valaki nem...

Mi van akkor ha valaki nem adja a babájának a Vigantolt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom semmi. A szomszéd asszonyomnak most kétéves a kislánya,és nem adott neki semmilyen gyógyhatású készítményt. A kicsi egészséges,eleven ördögfióka.
2011. jún. 4. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
Kérdés, mikor? Mert pl most szüneteltetni is kell, majd csak szeptembertől kezdem újra adni a 17 hónapos lányomnak.
2011. jún. 4. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Angol-kór
2011. jún. 4. 20:58
 4/19 A kérdező kommentje:
1 éves kora óta.
2011. jún. 4. 20:59
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
1 éves korig muszáj adni,utána nem tudom mennyi a D vitamin szükségletük.
2011. jún. 4. 21:25
 6/19 anonim ***** válasza:

Kb 10 hónapos koráig adtam naponta, azóta állandóan elfelejtem, de most így nyáron ha süt a nap, semmi baja nem lesz.

Majd ősszel újrakezdjük, így javasolta a dokinéni is.

2011. jún. 4. 21:43
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Meg mondom őszintén,hogy én is mindig elfelejtettem adni neki 1 éves kora után :s

2011. jún. 4. 21:54
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
sosem adtam nekik, nem is tudom mi az...es mire kell. kulfoldon elunk. ket gyermekem van es semmi bajuk
2011. jún. 4. 22:58
 9/19 anonim ***** válasza:
Akkor fontosabb, ha anyatejes a baba. Tápszerben eleve benne van.
2011. jún. 6. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A D vitamin (ami ebben a Vigantol olajban van) az egyik legfontosabb vitamin az ember számára. A szervezetben termelődik napsütés hatására. Télen semmi, nyáron is csak annyi ahol a ruha nem éri a testünket.

Napi több 10 000 egység kellene belőle és a kutatók kezdik felfedezni vírus ellenes-megelőző jótékony hatásait. Ha a neten kicsit jobban utánaolvastok, biztos nem felejtitek el adni gyermeketeknek sőt magatoknak is beszereztek d vitamin kapszulát.

Még annyit, a jó minőségű extra szűz, hidegen sajtolt olívában is van D-vitamin!!

2011. jún. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!