Van ötletetek hogy mivel tudnám legalább 5 percre lefogalni 11 honapos fiamat? Semmi nem érdekli 1 percnél tovább
Gyerekdalok-mondókák, bár nálunk csak akkor nézi/nézte, ha együtt nézzük. Már nagyon-nagyon régóta ilyenkor vágom le a körmét. Most 16 hós, már annyira nem köti le, de eddig nagyon bejött. Mostanában, ha az autóban nem akar megmaradni, akkor még használ, nézi, feltöltöttem a telefonomra.
A lányom legutóbb a fényképező aksijávalval és a töltővel nagyon jól elvolt. Én is meglepődtem. :-)
De ő mondjuk imádja a könyveket is! Az ölemben akár 1 órát is elül könyveket nézegetve. (mondókás, dalos könyv, vagy állatos)
- Menjetek ki a levegőre, fűbe, erdőbe, ahol elengeded és felfedezhet kedvére.
- Tölts meg egy konyhai fiókot mindenféle törhetetlen "kinccsel", amiket büntetlenül kipakolhat.
- Számítógépes egér, telefontöltő, kiszuperált távirányító, üres PET palack, nálunk ezek a slágerek.
Én játszok vele mikor már nincs el egyedül - szerencsére egész jól elszórakoztatja magát- Kerekecske-dombocskát, csip-csip csókát, Ez elment vadászni... meg ehhez hasonló játékokat.
Énekelek neki megkérem énekeljen ő is persze csak dudolászik össze vissza de olyan édes :)
A hinta a favorit nálunk azzal bármikor le tudom kötni -hintapalinta dal közben persze el se maradhat.
Homokozó, és most olyan játékokat szeret amiket tud pakolászni dobozba, vagy van egy forma keress labdánk abba teszi a formákat már amikor megtalálja a helyét :)
És nagyon szereti még a pénztárcámat nyitogatni, pakolgatni. Meg a telefon tokomat rágcsálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!