Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utazóágyat hogy lehet megcsiná...

Utazóágyat hogy lehet megcsinálni, hogy "megakadjon"?

Figyelt kérdés
Szerintem el van kopva, használtan vettem. Felállításkor nem akar beakadni. Szét lehet valahogy szedni, vagy megjavítani, hogy rendesen működjön?
2011. jún. 3. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi újonnan vettük,de nekünk sem akart beakadni,pont középen kell fogni.

Kb.15 perc sikertelen rángatás után egyszer csak beakadt.

2011. jún. 3. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:
a miénk sem akad be,bármennyit rángattam...az egyik oldal jó,a másik nem.én sem tudom megcsinálni:(
2011. jún. 3. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Először mi is sokat szenvedtünk vele, aztán rájöttünk, hogy az a titka, hogy még mielőtt a közepét letolnád, akkor kell mind a két oldalt bekattintani és akkor meg is marad. Szóval a közepe csúcsosan áll, nem nyomtad még le és akkar először a két rövidebb oldalát pattintod, aztán a két hosszabbat egyszerre, utána nyomod le az alját és az kifeszíti. Nekünk így mindig sikerül.
2011. jún. 3. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk pedig pont fordítva van, a belső még nekünk is csúcsosodik, és akkor kattintom a két hosszabbik oldalt, egyszerre, vigyázz, mert csuklós a kattintás, tehát egy oldalon két kattintás is legyen, és utána ugyanezzel a módszerrel a két rövidebbik oldalt, és utána nyomom le a csúcsát középen.

Nem tudom, h érthető-, amit írtam?:)

2011. jún. 3. 13:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Tavaly vettük már, így nem is sokat használtuk. Most is mennénk nyaralni, és jó lenne tudni a "titkát" Nagyjából érthető, amiket írtatok.
2011. jún. 6. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:
én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókkal (nálunk inkább az volt a baj, hogy nem tudtuk összecsukni, mindig beragadt az egyik rövidebb oldal) Tehát felállításnál szétnyitod és a közepét nyomod le utoljára, amúgy érzed is, majd tapogasd ki, jól érezhető mikor van beakadva, ha mégsem sikerül elsőre, akkor megint fel kell húzni a közepét és aztán ismét próbálkozni, nekünk volt már olyan, hogy nem középen rögzült így csak a rövidebb oldal fele rögzült, ilyenkor ki kell nyomni és újrapattintani, ha merev, ezt is érzed, akkor a közepét lenyomni. Visszazárni is így célszerű, először felhúzni a közepét és utána összecsukni az oldalait.
2011. jún. 6. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:

én direkt ilyen ágyat vettem pár fillérért :)

bontsd le az anyagot és ahol be kéne akadni, látod, hogy egy csap van ami kinyitáskor felmegy és beakad(na).

azt a csapot ki kell szedni és betenni helyette egy csavart :)

2011. jún. 6. 13:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk új van, de kb. 45 perc rángatás, vergődés és hiszti kell neki mire sikerül beakasztani. :))
2011. jún. 6. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:

13:17-esnek

És ha csavar van helyette, akkor is össze lehet csukni? vagy akkor fix lesz?

2011. jún. 7. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor fix lesz.
2011. jún. 7. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!