Utazóágyat hogy lehet megcsinálni, hogy "megakadjon"?
Mi újonnan vettük,de nekünk sem akart beakadni,pont középen kell fogni.
Kb.15 perc sikertelen rángatás után egyszer csak beakadt.
2011. jún. 3. 10:55
a miénk sem akad be,bármennyit rángattam...az egyik oldal jó,a másik nem.én sem tudom megcsinálni:(
2011. jún. 3. 11:36
Először mi is sokat szenvedtünk vele, aztán rájöttünk, hogy az a titka, hogy még mielőtt a közepét letolnád, akkor kell mind a két oldalt bekattintani és akkor meg is marad. Szóval a közepe csúcsosan áll, nem nyomtad még le és akkar először a két rövidebb oldalát pattintod, aztán a két hosszabbat egyszerre, utána nyomod le az alját és az kifeszíti. Nekünk így mindig sikerül.
2011. jún. 3. 11:43
Nálunk pedig pont fordítva van, a belső még nekünk is csúcsosodik, és akkor kattintom a két hosszabbik oldalt, egyszerre, vigyázz, mert csuklós a kattintás, tehát egy oldalon két kattintás is legyen, és utána ugyanezzel a módszerrel a két rövidebbik oldalt, és utána nyomom le a csúcsát középen.
Nem tudom, h érthető-, amit írtam?:)
2011. jún. 3. 13:51
5/11 A kérdező kommentje:
Tavaly vettük már, így nem is sokat használtuk. Most is mennénk nyaralni, és jó lenne tudni a "titkát" Nagyjából érthető, amiket írtatok.
én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókkal (nálunk inkább az volt a baj, hogy nem tudtuk összecsukni, mindig beragadt az egyik rövidebb oldal) Tehát felállításnál szétnyitod és a közepét nyomod le utoljára, amúgy érzed is, majd tapogasd ki, jól érezhető mikor van beakadva, ha mégsem sikerül elsőre, akkor megint fel kell húzni a közepét és aztán ismét próbálkozni, nekünk volt már olyan, hogy nem középen rögzült így csak a rövidebb oldal fele rögzült, ilyenkor ki kell nyomni és újrapattintani, ha merev, ezt is érzed, akkor a közepét lenyomni. Visszazárni is így célszerű, először felhúzni a közepét és utána összecsukni az oldalait.
2011. jún. 6. 10:58
én direkt ilyen ágyat vettem pár fillérért :)
bontsd le az anyagot és ahol be kéne akadni, látod, hogy egy csap van ami kinyitáskor felmegy és beakad(na).
azt a csapot ki kell szedni és betenni helyette egy csavart :)
2011. jún. 6. 13:17
Nekünk új van, de kb. 45 perc rángatás, vergődés és hiszti kell neki mire sikerül beakasztani. :))
2011. jún. 6. 14:13
9/11 A kérdező kommentje:
13:17-esnek
És ha csavar van helyette, akkor is össze lehet csukni? vagy akkor fix lesz?
2011. jún. 7. 17:28
Kapcsolódó kérdések: