Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyánlánc? Annyit olvastam...

Borostyánlánc? Annyit olvastam róla, jót is rosszat is. Egy gyerekorvos azt írta, volt vele baleset is! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerrintem semmit nem er (tapasztalat).

Ha mindenfelekeppen akarsz venni, akkor csak olyat, amin egyenkent le vannak kotozve a szemek es ami magneszaras, ezzel nem tud megfulladni a baba, mert mar egesz gyenge huzasra kikapcsol. Szerintem egyebkent buntetni kellene azt, aki olyat arul/gyart, ami nem magneszaras. Meg mondjuk hulye az a szolu, aki ilyet a gyereke nyakaba rak.

2011. jún. 3. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első fogával nagyon megszenvedett a lányom,vettünk nyakláncot és a másik pikk pakk kibújt. Nem tudom milyen lett volna ha nincs:).

A megfelelő méret választáson van a hangsúly, ha jó a méret,oda nem szorulhat be a kicsi keze, 7 hós lányomnak fel sem tűnik,hogy ott a nyakában. Nem bírja bekapni stb..

Kicsit gondokozzunk már, tényleg jobb az óvatosság, de én nem értem ezt a hozzá tapad a lepedőhöz dolgot. Jobb esetben -megfelelő méret!!- ki sem bújik a ruha alól.

Olvastam már én is olyanokat,hogy a baba lába beszorul a nyaklánc alá, vagy a karját bedugta alá??????????Vagy felakadt vele a szekrény ajtó gombjára. Kérdezem én,mekkora volt az a nyaklánc?????????????

2011. jún. 3. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok minden be tud csúszni a látszólag elég rövid lánc alá is, mert a gyerek nyaka is rugalmas picit meg a lánc is - el´vegre nem lehet egész szoros, mert akkor megfulladna töle a gyerek. Éppen vékonyabb tárgyak alá tudjnak csúszni és mivel a gyerek ettöl kezdve fuldoklik, ezért megpróbál elhúzodni messzebbre, és igy egyre jobban rászorul a lánc a nyakára. Próbáld ki, hogy ha felvezsel magadra egy elég szoros láncot (vagy egy vastagabb fonalat köss oda olyan szorosan, ahogy ez a lánc a baba nyakán van), és utána egy fözökanalat próbálj aládugni. MEglepöen könnyeb alá fog férni.
2011. jún. 3. 20:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ASSZEM NEM VESZÜNK BOROSTYÁNLÁNCOT!!! :)
2011. jún. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!