Anyukák, meddig tart ez a "minden egyes nap ugyanolyan" érzés?
Figyelt kérdés
A baba hány hónapos korától lesz már kicsit izgisebb?2011. jún. 2. 19:37
1/12 anonim válasza:
1 éves és minden nap ugyanolyan, ez a napirend miatt van... minden nap kicsit más, új dolgok, felfedezések... de nagyrészben ugyanaz, mindig ugyanakkor van minden...
2/12 anonim válasza:
Akkor ha csinálsz programokat :) 21 hónapos baba anyukája !
3/12 A kérdező kommentje:
Ja, tudom, de egy 4 hónapos babával milyen programokat csináljak...? :/
2011. jún. 2. 20:09
4/12 anonim válasza:
16 hós a kisfiam, de nekem még nem tűnt így soha. Találj ki olyan programot, ami kedvedre való. Pl. sétáljatok olyan helyeken, ahol pl. vannak kirakatok, fás részek, amihez épp kedved van. Ha dolgozik valaki, annak még szorosabb a napirendje. Ha a párod otthon van, menjetek együtt pl. vásárolni. Vagy keress anyukákat a sétákhoz, mindjárt másabb.
5/12 anonim válasza:
20:59-es vagyok, mi ennyi idősen napi 2-szer is mentünk sétálni és akkor aludt a babám, közben tudtam nyugodtan telefonálni is a barátnőimmel. Közben fagyizhatsz is, vagy veszel egy elviteles kávét valahol. Ha jól alszik a babád, leülhetsz egy padra olvasni, vagy biztos van mp lejátszód, vagy telefonod, zenét, rádiót tudsz hallgatni. Mondjuk én magányos farkasként nyomom, kb. ezeket szoktam csinálni. Ha elaludt a kisfiam, akkor megyek az boltba is, nyugodtan tudok nézelődni, nem nyúlkál, nem nyűgösködik.
6/12 anonim válasza:
Engem is elkap néha ez az érzés, ezért én is próbálok előre tervezni egy egész hetet, minden napra legalább egy tali egy másik felnőttel. ÉÉÉÉS!!! Abban az 1-2 órában nem mindenkivel ugyanazokról a babás témákról beszélni, hanem vissza a felnőtt léthez kicsit! :) Merre laktok amúgy? Bp.?
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, budapesti vagyok, 13.kerület. Te?
2011. jún. 2. 21:16
8/12 anonim válasza:
Hellóó, mi is 13. kerület ;) a fiam 15 hós, ha gondolod írj, lehet, hogy még vigyázni is tudok rá, hogy kicsit kóricálj :) az enyém tuti "izgis" lenne neked, lerámol, bekapcsol, szétszed... nem unatkozom, minden nap más ;)
9/12 anonim válasza:
Húúú,nekem soha nem volt ilyen érzésem! Most 7 hós a kisfiam, de 4 hónapos korában már jártunk barátnőmhöz, babaúszásra, sétáltunk, vásároltunk, ilyesmik. Meg most is. Meglátogatjuk valamelyik mamát, vagy éppen hozzánk jön valaki (kisfiam uncsitesója, barátnőim szintén babákkal). Minden hétre jut 1-2 program. Főleg, hogy itt a jó idő.
Pedig nekünk is van napirendünk amihez ragaszkodom, de a programokat mindig úgy szervezzük, hogy az ne essen pl az alvásidőbe.
Ha nincs a közeledben senki (barátnő, rokon) akivel összejárhatnátok, akkor pl mehetnétek babaúszásra, vagy esetleg baba-mama klubba. Talán ez segít a monotonításon. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gondolom neked van kocsid. Ugye?
2011. jún. 3. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!