Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mellfeszülés ugyanolyan...

A mellfeszülés ugyanolyan érzés, mint mielőtt megjön a mensi?

Figyelt kérdés
2 hónapja próbálkozunk folyamatosan, 17-én kellene, hogy megjöjjön. Múlt héten olyan érzésem volt, mintha mindjárt megjönne, fájt a hasam és barnás folyásom volt, de csak kicsi? Ez utalhat babára?
2007. nov. 10. 07:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha múlt héten volt ez a jelenség, akkor inkább az ovulálási tüneteket produkáltad éppen, mert azok ezt is okozhatják. (a barna folyás ritkábban, de jelentkezik) Én pont ebből tudom, mikor kell különösen belendülnünk a férjemmel. :-)

Ha mégis terhes lennél, akkor őszinte gratula!!

2007. nov. 10. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Nekem is szokott fájni a mellem mielőtt megjönne, az egyik hónapban már félidőtől éreztem a feszülést de erősebben mint máskor. Abban a hónapban sikerült teherbe esnem. Nekem a barnás folyás a mensi előtt 1 héttel jelentkezett, úgy számoltam akkor lehetett a beágyazodás.

Közti vérzés peteéréskor is lehet. Várd meg a l7-ét és csinálj tesztet ha nem jönne meg. Sok sikert!

2007. nov. 10. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nekem az esedekes mensi kimaradasakor ugy fajt a mellem hogy nem birtam meg melltartot huzni sem es kemeny volt mint egy szilikonos.es furcsaltam is hogy mitol nohetett ekkorat.de en vartam a teszttel jo sokat.barna folyasom meg sosem volt,de amikor terhes lettem vagy akkorul nagyon fajt a derekm es a hasam.nekem gagyi ciklusaim vannak,de junius 9en volt meg utoljara 14 es 22en voltunk egyutt,julius 20an csinaltam tesztet.lehet h neked is a baba okozza
2007. nov. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!