1 hónapos kisbabám miért nyögdécsel meg húzogatja a lábát mikor szopizik és utána is?
Figyelt kérdés
Anyatejes baba.
Mintha nem tudna kakilni csak erőlködik és attól nyögdécsel.
Na és néha miért keményebb a széklete?
2009. márc. 18. 12:51
1/5 anonim válasza:
Azért mert fájhat a pocia, még sokáig fogja húzogatnia lábát az enyém is azt csinálta. Mikor ilyen picik akkor, akkor szoktak kakilni, mikor szopiznak és ha azt mondod, hogy elég kemény a széklete akkor azért is, de a széklet is változik mindig.
2/5 anonim válasza:
Fáj a pocija. Lehet, hogy megköveztek, de én adnék neki egy kis vizet olyankor, amikor keményebb a kaki.
3/5 A kérdező kommentje:
és miért kemény akkor a pocija?
2009. márc. 18. 13:46
4/5 anonim válasza:
Azért kemény a pocija mert fel van puffadva.Lehet,hogy sok levegőt nyel amikor szopizik.
5/5 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szolóknak.Próbáld meg az Infacolt.Evés előtt adj neki egy adagot. Nekünk sokat segített.A székrekedés meg olyan 6 hetes kor környékén normélis mert akkor van egy fejlödésugrásuk,és a gyomruk is áttál.Ezt az orvosunk mondta.És ha pár napig nem lenne széklete az sem baj mivel anyatejes,és ha a szervezetének szüksége van rá az anyatejet szinte 100%-ban tudja hasznosítani.Reméllem tudtam segíteni.Jó babázást.
2hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!