Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki 2008 10. 03. -án...

Van aki 2008 10. 03. -án szült? Hogy van a babátok, miket csinál már, mit eszik?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 12:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Az én lányom 71cm,8320g
2009. márc. 18. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát az én manócskám szept.27-én született.De azért leírom hogy miket csinál ha nem baj.

-magyaráz egész nap,csapkod,két kézzel fog,egyik kezéből átadja a másikba a játékot,átfordul és vissza,kúszó mozdulatokat végez.

Amiket eszik:alma,barack,körte,szilva,krumpli,sárgarépa,sütőtök és ezek kombinációja.

Anyatejes baba,de azt hogy mekkora majd leírom ha visszajöttünk a védőnőtől,mert nemsokára indulunk méreckedni.

2009. márc. 18. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 2008.10.02 -én született ő két hete 67cm és 7700 gr.volt.Nagyon kiegyensúlyozott kisbaba,egasz nap gagyarászik,visong,mert rájött,hogy nekem nagyon tetszik,két kézzel fog imádja a csörgőket,nagyon rág,a fogai miatt.Átfordúlni,már átfordúlt,kúszó mozdulatokat,csinál,ha hason van.Már eszik almát,őszibarackot,gyümiket ami a korának megfelel,és ami ízlik neki,kisérletezgetünk.

Boldog babázást.

2009. márc. 18. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Az én lánykámnak se áll be a szája egész nap,sikongat nagyokat,forog-pörög! Anyatejcis de mi is eszünk almát,krumplit,körtét de a sütötököt utálja megrázkodik tőle! Most bajba vagyunk mert mindig kiságyba aludt át aludta az éjszakát most meg sokszor felsír,nyüglödik,biztos a foga lehet!
2009. márc. 18. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Első vagyok.66,5 cm és 8770 gramm.
2009. márc. 18. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kislányom akkor született Pápán, reggel 8 óra 50 perckor, 3700grammal és 59 centiméterrel. Mostanra már szép nagy baba lett belőle, 3 hete mérték, akkor volt 7550 gramm és 68 centi. A hónap elején kezdtünk kóstolgatni tejpépet, gyümölcsöt. Még szopik, de tápszert is kap mellette 3 hetes kora óta. 10-20 másodpercig képes megtartani magát ülve akkor, ha kapaszkodik a két kis lábába.Nagyon "beszédes", figyelmes baba. Most éppen berreg az ágyon és közben kapkodja be a lábujját. Öltözködni a kezdetek óta nagyon utál. A védőnő már megjegyezte, hogy látványosan bír ilyenkor szenvedni, az orvos pedig azt mondta, hogy a Hannának a sapka felvétel jobban fáj, mint a szuri.

A Te kisbabád, hogy van?

Írj róla pár szót, légyszíves.

Üdv: Betti

2009. márc. 18. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát a lányom ahogy szeretett öltözni most úgy utál,gondolom azért mert nem tud mozogni a nagy göncökbe! A szurit mi meg sem érezzük,a doktornő kinevezte fakír gyereknek! Imád kint lenni akár milyen idő van ki kell vigyem ha pár percre de akkor is! Jokat tud aludni kint!
2009. márc. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!