Mikor fordult először az oldalára a babátok?
Figyelt kérdés
Elvileg mikor kellene?2011. jún. 2. 16:12
1/5 anonim válasza:
hogy mikor kellene, nem tudom...az én kisfiam kb 3 hetesen
2/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy mikor kellene, de az én lányom kb. ha 1 hónapja fordul tudatosan az oldalára. Vagy játékból, vagy alvás közben. Ő most 15 hónapos.
Ha arra gondolsz, hogy pár hónaposan mikor kezdik ezt a babák, mint a forgást, ezt soha nem csinálta. Mindig egyből hasra vagy hátra fordult, de középen nem állt meg, nem volt miért. Mindig valami ok miatt fordult át.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát 3 hetesen az én fiam is fordult, még hasáról a hátára is. Mióta vaskosabb azóta nem megy :) Most 11,5 hetes.
2011. jún. 2. 16:30
4/5 anonim válasza:
Oldalra 1 hetesen, hasról hátra 2,5 hónaposan, hátról hasra 3 hónaposan. Nem tudom mi az ideális, nem foglalkozom ilyenekkel, fejlődik a saját ütemében, persze védőnő, doki nézi, de lemaradva nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!