A babátok mikor fordult az oldalára? Lehet valahogy ösztönözni, hogy forduljon? 8 hetes, hason nem szeret lenni
Fiam 3 hónaposan (4 hónaposan hasra).
Lányom kihagyta az oldalra fordulást, 3 hónaposan egyből hasra fordult.
Amíg maguktól nem fordultak hasra, utáltak hason lenni.
9 hónaposa a lányom, soha nem aludt hason, míg kicsi volt oldalt , most pedig háton alszik. Hason mindig ordított ezért nem is raktam úgy minek kínozzam.
3 hónaposan hasra fordult, 4 honóposan hasról hátra, fél évesen felült és elkezdett mászni, 7 hónaposan felállt, most már tárgyak mellett szépen sétál.
Tudom, hogy rá kell bízni, hogy mikor mit akar csinálni.Igazából csak akarom, hogy minden rendben legyen vele.
Mindig aggodom.
Köszönöm a válaszokat
A lányom 1 hét múlva lesz 6 hónapos és csak oldalra hajlandó fordulni magától, ezt kb. 3 hónaposan tudta.
Hasról hátra és vissza utál forogni, rajtakaptam már, de 1-2 hetente csinálja csak.
Tanítani tudod neki a fordulást úgy, hogy hanyatt van a baba, amelyik oldalra fordítod, azt a lábát egyenesen tartod, a másikat térdben felhúzod a hasához és átteszed az ellentétes oldalra.
DE!
Nekem ezt a gyerekorvos mutatta, így ha ezt szeretnéd csinálni, előtte kérd meg a gyerekorvost, mutassa meg, pontosan hogyan kell, nehogy árts vele neki!
Szia!
Az én lányom pénteken lesz 3 hónapos és csak hason szeret aludni. Mindenhogy szeret lenni(háton oldalt), de csak hason alszik.
Már elég sokáig tartja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!