Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon kemény székletre mi a...

Nagyon kemény székletre mi a megoldás? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
14 hós kisfiam kb. 1 hónapja olyan keményet kakil, hogy ömlik róla a víz és torkaszakadtából ordít, annyira fáj neki, amikor nyomja ki. Olyan kemény, mint a kő. Van valami praktika, hogyan lehetne ezen segíteni? Minden nap eszik gyümölcsöt, joghurtot, amikről úgy gondolom, hogy egyébként székletlazítók, de sajnos nekünk nem válik be. Néha muszáj vagyok rostos levet is adni neki, tudom, hogy sokak szerint nem jó, mert vizet kellene innia, de elkeseredésemben mindent kipróbálok már, de sajnos nem könnyebb a helyzet. Annyira sajnálom szegénykémet, és attól félek, hogy ha így marad a helyzet később vissza fogja tartani a kakit, csak hogy ne fájjon. Mit javasoltok?
2011. jún. 2. 12:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

az ánizsmagos vagyok:

3-4 dl???? Biztos nem írtad rosszúl? CSak este a lefekvéskor iszik tejből 2,5 dl-t az én gyerekem + napközben legalább 1-1,5 liter folyadék átlagban.

2011. jún. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!