Mivel hizlaljam 9 hónapos lányomat? Csak 6700 g!
Figyelt kérdés
Napi 2-3 üveg húsos bébiételt megeszik, plusz tápszer kb. 600 ml naponta. Átlag 1 liter a napi adagja, amit megeszik, iszik. Egy 9 hónaposnál ez normális mennyiség, de nem hízik. Rendkívül mozgékony 3,5 hósan már a mászást kezdte, most kezd egyedül lépegetni. Fél évesen megduplázta a születési súlyát a 3kilót, akkor még nem izgultam, de most már ideges vagyok. 1 évesen nem hiszem, hogy meg3x-a a szül. súlyát. A gyerek tiszta izom, nem sok zsír van rajta, de nem is csontkollekció, nincsenek kint a bordái, sőt kis pocis. Az orvos, védőnő is csak azt mondja, hogy háát lehetne több is, de ő ilyen alkat. Kinek, mi a véleménye? Nyomassam a gyereknek a szalonnát, vagy hagyjam, tényleg ilyen alkat?2009. márc. 18. 10:09
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Valószínű tőlem örökölte, szülés után 6 hónappal mozgás, torna nélkül olvadt le rólam 25 kiló. 73 ról éppen 48 kg vagyok.
2009. márc. 18. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!