Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok Normaflort a kislányom...

Adhatok Normaflort a kislányomnak székrekedésre?

Figyelt kérdés
A lányom a kezdetek óta ritkán kakál (4-5 naponta kúppal), mióta megkezdtük a hozzátáplálást azóta ráadásul kemény is a széklete. A védőnő azt javasolta adjak neki Normaflort, de én azt olvastam, hogy hasmenésre van.
2009. márc. 18. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt én is furcsállom :O Én ilyet még nem is hallottam. Hátha a többiek okosabb választ adnak :)
2009. márc. 18. 09:57
 2/6 anonim válasza:
Szia! Mi is küzdöttünk ezzel a problémával és a Levolac szirupot adtam a kicsinek reggel. Vagy a gyermekorvos felírta a Kreon emésztés elősegítő kapszulát és abból napi 3* 20 kicsi szemet kellett kiszámolni. Mi kb. 3 hétig ettük és azóta rendben van a széklet és magától kakál.
2009. márc. 18. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Adhatsz neki nyugodtan én is adok időről-időre a fiamnak, jót tesz a bélflórának..és ez nem reklámszöveg, nekünk a hasfájásra is csak ez vált be.
2009. márc. 18. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hasmenésre van, hanem a bélflóra javítására, amely bármely irányban hathat. Hasmenés és szorulás esetén is adható. Én is adtam a kislányomnak, most hat hónapos, kb. 3 X 10 adag lement neki az első 4 hónapban, mert hasfájós volt és nehezen kakilt. Néha úgy vettem észre, hogy kicsit jobb volt tőle, néha mondjuk nem láttam változást, de ártani nem rátott :-)!
2009. márc. 18. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A Normaflor a bélflórát segít rendberakni,hasmenés,hányás stb után.Nem tudom,hogy szoruláskor használ-e.Szerintem ha a Doktornő azt ajánlotta akkor próbáld ki.
2009. márc. 18. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Adhatsz neki nyugodtan,de nem tudom, tényleg hatásos-e. Nekünk hasmenésre ajánlották.

A kúp helyett inkább cukros kamillateát adj neki, mert a kúpozás vége majd az lesz,hogy nem tud nélküle kakilni.

A folyadék meg úgyis kell nekik.

1deci vízbe 1 filter, 2 teáskanál cukor. Ezt kaja előtt 15-20 percel add neki, és akkor tud kakilni:)

Ha hozzátáplálsz, arra is figyelj, hogy a krumpli, répa, alma, valakinél még a sütőtök is fog!

2009. márc. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!