Mitől lehet, hogy kisfiam alvás közben végig köhög, taknyos az orra, napközben meg semmi baja? Allergia?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 22:06
1/4 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, szerintem inkább nátha. Napközben 1-2-szer azért le kellett szívni az orrát, de ő is csak alvás közben köhögött, gondolom, fekve jobban irritálta a torkát az orrváladék, vagy kiszáradt a torka. Párologtass, ha száraz a levegő, és ha már lehet, adj neki babáknak való lándzsás útifű szirupot. Én még Calcimuscot és Cebiont adtam neki, kb. 2 hétig tartott, mire szép lassan elmúlt a köhögés.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is hasonló van napok óta. Köhögni nem köhög, de folyik az orra. Néha a szeme is kicsit váladékos, mintha kötőhártyás lenne, de nem az. És nappal semmi baja, csak reggelre ilyen.
3/4 anonim válasza:
Csak a kiságyban csinálja? Esetleg én megnézném a matracot (már ha nem kókuszmatrac), 1 nap szellőztetés, alapos porszívózás. Nálunk is volt hasonló dolog, a kiságyban sokat köhögött, mikor megnéztem a matrac alját, tiszta penész volt, amit nem is gondoltam volna. Azt ki is dobtam, vettünk egy normálisat, azóta nincs ilyen gondja.
Nátha szerű tüneteket -orrfolyás, köhögés- okozhat még fogzás is.
Nem írtad, hogy milyen idős a fiad és mióta tart a dolog.
Ha minden ilyesmit kizártál, és elhúzódna vagy már látod rajta, hogy zavarja az alvásban, azért én megmutatnám dokinak, bár nem vagyok az orvoshoz rohangálós típus, de egy elhúzódó dolognál már elvinném.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is szokott ilyen lenni, a dokinő szerint az orrváladéktól köhög vízszintes helyzetben. Mi is calcium ampullákat kaptunk, 1-2 hétig szokott tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!