Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire gyakori, hogy egy...

Mennyire gyakori, hogy egy hat hónap feletti baba (hét, nyolc, kilenc hónapos) három óránként kel enni éjszaka?

Figyelt kérdés
Hat hónapos babám egyszer kel fel, hajnalban eszik-nálunk ez a reggeli. Azt mondták szerencsém van. Erre én azt válaszoltam tudtommal ez nem ritka ennél a korosztálynál, erre kijelentették, hogy hülyeséget mondtam, mert a nagyobbak is gyakran felkelnek még 3 óránként. Hülyeséget mondtam?
2009. márc. 18. 09:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

09:28, tudom, hogy az is normális, nem feltétlenül éhes, de azért kérdeztem meg tőletek, mert úgy viselkedtek, mintha valami iszonyatos dolgot mondtam volna. Pedig nem tudtam a rokon baba szokásairól, csak annyi történt, hogy döbbenten közölték, hogy mennyire nagy dolog, hogy a babám csak egyszer kel, mintha ez vmi csoda lenne, erre én azt válaszoltam, hogy a korosztályában szerintem nem ritka, nem olyan meglepő. Ekkor rukkoltak elő a rokon babucival aki azt hiszem nyolc hónapos. Szerintem megsértődtek.:(

Köszi a választ!

2009. márc. 18. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát... az én fiam hét hetes kora óta nem kel éjszaka enni, ha fel is ébred, evés nélkül visszaalszik. Egész egyszerűen nem lett hozzászoktatva az éjszakai evéshez és át is alussza hét hetes kora óta az éjszakákat. Szerintem (és tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű), ha egy baba evési igénye megfelelően kielégítésre kerül napközben, akkor az már csak rossz szokás, hogy éjszaka felkel enni. Nekem több orvos is azt mondta, hogy a gyomornak pihennie kell éjszaka a babáknál is.

11 hónapos kisfiú anyukája

2009. márc. 18. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
az én fiam már elmúlt egy éves, és még mindig felkel éjszaka, 3-4 óránként, és csak tápszerrel alszik vissza...gondoltam már én is arra, hogy a napkozben kapott kaja nem elég jo neki, de nem fogad el mást: reggeli, uzsi - gyumolcs keksszel vagy joghurt (nem kell neki semmi más), ebéd húsos, vacsi vagy húsos vagy tejpép. étkezések kozt esetleg gyumolcs, keksz, kifli. ezen nem tudok változtani. lehet, addig fel fog kelni, míg rá nem szokik a szalámis kenyérre?:) orulnék már neki:)
2009. máj. 8. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!