Mennyire gyakori, hogy egy hat hónap feletti baba (hét, nyolc, kilenc hónapos) három óránként kel enni éjszaka?
09:28, tudom, hogy az is normális, nem feltétlenül éhes, de azért kérdeztem meg tőletek, mert úgy viselkedtek, mintha valami iszonyatos dolgot mondtam volna. Pedig nem tudtam a rokon baba szokásairól, csak annyi történt, hogy döbbenten közölték, hogy mennyire nagy dolog, hogy a babám csak egyszer kel, mintha ez vmi csoda lenne, erre én azt válaszoltam, hogy a korosztályában szerintem nem ritka, nem olyan meglepő. Ekkor rukkoltak elő a rokon babucival aki azt hiszem nyolc hónapos. Szerintem megsértődtek.:(
Köszi a választ!
Hát... az én fiam hét hetes kora óta nem kel éjszaka enni, ha fel is ébred, evés nélkül visszaalszik. Egész egyszerűen nem lett hozzászoktatva az éjszakai evéshez és át is alussza hét hetes kora óta az éjszakákat. Szerintem (és tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű), ha egy baba evési igénye megfelelően kielégítésre kerül napközben, akkor az már csak rossz szokás, hogy éjszaka felkel enni. Nekem több orvos is azt mondta, hogy a gyomornak pihennie kell éjszaka a babáknál is.
11 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!