Miért ordit minden este a babám?
Figyelt kérdés
4 hós eddig nem csinálta ezt . kb 1-2 hete kezdte. Általában már lefekvésre , fűrdés után még nincs semi baja de utánna kb 1-5 -2 óra mulva.szóval olyan 10 körűl. Látom rajta hogy nagyon álmos de mégse tud aludni. Ordit. Hiába felveszem ringatom , éneklek neki. A babakocsiba tologatom stb semi nem segit. Végűl nagy nehezen elalszik. Mitöl lehet ez? És mit csináljak? Talán a foga jön , de az inyén se látok változást.2009. márc. 18. 09:04
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy későn próbálod lefektetni és addigra "túlpörög", aztán olyan fáradt hogy nem tud elaludni és ezért sír.
Szerintem próbáld meg korábban ringatni, énekelni neki. Még mielőtt elkezd ordítani! Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy már túl fáradt és nem tudja lenyugtatni magát? nem próbáltad, hogy fürdés után egyből leteszed aludni? nálunk a fürdéstől annyira kifárad a fiam, hogy utána még sokszor enni sincsen ereje. így egyből leteszem aludni, és 10 körül felkel vacsizni,utána alszik tovább.
3/4 anonim válasza:
Hát ezek a négyhósok:)))) nekünk is ezt csinálta, aztán egyre ritkábban. Szerintem tök fáradt, már átesedt a holtponton, a fáradtságtól ordit, na meg jön az a fog, hidd el, csak még nem látszik, ő meg kibirul tőle este, hogy a viszketés, inyfájás miatt nem tud nyugodtan elaludni. Én is össze-visssza hurcibáltam, de szerintem csak rosszabb. Ha nem tud ringatással sem megnyugodni, cumival sem, akkor leteszem az ágyába, ott állok felette, fogom a kezét, próbálom simizni, persze ő még csapkod, rázendít. Kicsit hagyom, de nem megyek el mellőle, ujra nyugtatgatom, egyszercsak elalszik. Azt vettem észre, ha kikapdosom az ágyból, csak még tovább nyúlik ez a sírós idő, mintha az ágyában próbálom lecsendesíteni. Igy is sír, de nem sokáig.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Beszéltem a védönővel és azt mondta ez bizony fogzás.
2009. márc. 18. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!