Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ordit minden este a babám?

Miért ordit minden este a babám?

Figyelt kérdés
4 hós eddig nem csinálta ezt . kb 1-2 hete kezdte. Általában már lefekvésre , fűrdés után még nincs semi baja de utánna kb 1-5 -2 óra mulva.szóval olyan 10 körűl. Látom rajta hogy nagyon álmos de mégse tud aludni. Ordit. Hiába felveszem ringatom , éneklek neki. A babakocsiba tologatom stb semi nem segit. Végűl nagy nehezen elalszik. Mitöl lehet ez? És mit csináljak? Talán a foga jön , de az inyén se látok változást.
2009. márc. 18. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy későn próbálod lefektetni és addigra "túlpörög", aztán olyan fáradt hogy nem tud elaludni és ezért sír.

Szerintem próbáld meg korábban ringatni, énekelni neki. Még mielőtt elkezd ordítani! Sok sikert!

2009. márc. 18. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy már túl fáradt és nem tudja lenyugtatni magát? nem próbáltad, hogy fürdés után egyből leteszed aludni? nálunk a fürdéstől annyira kifárad a fiam, hogy utána még sokszor enni sincsen ereje. így egyből leteszem aludni, és 10 körül felkel vacsizni,utána alszik tovább.
2009. márc. 18. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek a négyhósok:)))) nekünk is ezt csinálta, aztán egyre ritkábban. Szerintem tök fáradt, már átesedt a holtponton, a fáradtságtól ordit, na meg jön az a fog, hidd el, csak még nem látszik, ő meg kibirul tőle este, hogy a viszketés, inyfájás miatt nem tud nyugodtan elaludni. Én is össze-visssza hurcibáltam, de szerintem csak rosszabb. Ha nem tud ringatással sem megnyugodni, cumival sem, akkor leteszem az ágyába, ott állok felette, fogom a kezét, próbálom simizni, persze ő még csapkod, rázendít. Kicsit hagyom, de nem megyek el mellőle, ujra nyugtatgatom, egyszercsak elalszik. Azt vettem észre, ha kikapdosom az ágyból, csak még tovább nyúlik ez a sírós idő, mintha az ágyában próbálom lecsendesíteni. Igy is sír, de nem sokáig.
2009. márc. 18. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Beszéltem a védönővel és azt mondta ez bizony fogzás.
2009. márc. 18. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!