Mért ordít esténként 4hónapos babám?
Régebben enyhébb volt,és ritkán,de most már 2.este csinálja.A sétából kb 7-8kor érünk haza.Amint betoppanunk az ajtón,már nyekereg,de ez nagyon hamar átcsap ordításba.Egyből megyek,szopizunk,akkor megnyugszik,minden oké.De kb.10percig szopik,majd bealszik (mert ilyenkor este már nagyon kóma),amint megmozdítom,lerakom egyből ordít(csukott szemmel-félig alszik szerintem).Megint kap cicit,kicsit szív,elalszik.Ezután már eljutunk a szobájáig,nagyon óvatosan berakom az ágyba,ha szerencsém van nem azonnal,hanem fél perc múlva ordít.DE nagyon,pedig nem egy sírós baba,idáig nem is hallottam így sírni.Felveszem,kicsit még nyöszörög,majd visszacsuklik a feje,alszik megint.Amint visszarakom kezdődik elölről.Néha 2-3percig is úgy csinál mintha aludna-énekelek neki,simogatom-de utána mégis felsír,fel kell vennem.Most már jobban felébred,fekve szoptatom az ágyamban,5perc szopi,majd bealszik.Ezután az ágyamban alszik éjjel,mert nem merem megmozdítani.
Kicsit hosszúra sikeredett,de ez a teljes történet,remélem valaki tud segíteni!!
3napja még simám elaludt az esti szopi végén,beraktam az ágyába,aludt tovább,semmi sírás.
szerintem túl fáradt ezért nem tud jól lakni, majd mivel éhes, nem tud aludni. plussz jön hozzá a meleg, telihold, holdfogyatkozás, remek párosítás :S
menjetek korábban haza a sétából. mikor ennyi idős volt az enyém, 7kor fürdettem, fél8kor meg raktam cicire utána alvás volt :)
oh szegény :( séta közben sem alszik el?
ha két napja van ez akkor valószínű a holdat érzi nagyon meg, a picik nagyon érzékenyek még erre, enyém is nagyon zizkó volt ma, ment a hiszti ezerrel és f9kor kidőlt!
kitartás, holnap már jobb lesz :)
Ebben a korban az a legfontosabb, hogy lassan kialakítsatok egy napirendet, amihez minden nap tartanotok kell magatokat. Persze ebbe a babának is beleszólása van, az ő igényeit is figyelembe kell venni.
Ennyi idősen az esti nyugodt elalvás érdekében megfogadtam az idős rokonok tanácsát, azaz 4 óra után már nincs alvás és ingergazdag környezet. Levegőzés, majd otthon játék, éneklés, mondóka. Érdemes a fürdés után egyből a szobájába menni, öltözés, szopi, sötét szoba.
Sokszor tudtam, hogy nem evett eleget, mert nagyon gyorsan abbahagyta ezért tartottam az ölemben, simogattam és dúdoltam neki és volt, hogy bealudt, de volt hogy még háromszor visszakelt és folytatta a szopit.
Érdemes azt a 20 percet kivárni mielőtt leteszed.
2napja csak ez az ordítás van,másfél hónapja nemigen alszik csak éjjel.
Megpróbálok korábban hazaérni,hátha úgy jobb lesz!
De hogy érjem el,hogy nappal aludjon?
Valami bevált módszer?
Valószínű a fáradtságtól nem bír aludni. Tényleg próbáld meg korábban fürdetni, legalább 1 órával. Egyébként hogy szokott aludni?(Hát, has, oldalt?) Kislányom szintén 4 hós, eddig hason aludt,most viszont nem tudom hasra tenni, mert egyből felkapja a fejét, vagy csak csuszolja a párnán. Most csak háton hajlandó aludni már 3 napja. Nem lehet, hogy hasonló a probléma?
Napközben Ő sem aludt eddig, csak kb 3x fél órát. Mostanában viszont nem altatom, amikor látom, hogy már alig pislog, be a kiságyba háton, 2 perc, és alszik 1-2órát, mikor hogy. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!