2 hónapos kislányom nagyon csúnyán köhög, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Influenzás lett, és SZegény nem tud aludni, mert mindig felébreszti a csúnya, hurutos köhögése. Ráadásul alvás közben emiatt olyan nehezen veszi a levegőt.A doktornő nem írt eki semmilyen gyógyszert, csak azt mondta, hogy itassam sokat.Van valakinek tapasztalat ezzel kaplcsolatban?2009. márc. 17. 23:12
1/6 anonim válasza:
Próbáld a levegőt minél jobban párásítani, főleg éjszakára. Én vettem ultrahangos párásítót amikor a fiam született és nagyon sokat használjuk. De megteszi a radiátorra rakott víz, vagy ha a szobába teregetsz.
2/6 anonim válasza:
Vegyél béby luff balzsamot . Nagyon jó. Elvileg csak 6 hós kortól lehet használni .Én már használtam 2 hónaposan csak a mellére nem kentem csak a hátára és kisebb menyiségben mint ami rá van irva . PATIKUS IS AZT MONDTA HASZNÁLHATJUK. Nekűnk bevált.olyan 1200 ft körűl van az ára azthiszem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2009. márc. 17. 23:21
5/6 anonim válasza:
Nálunk is a Stodal segített. A megfázásos időszakban az egész család ezt szedte, bevált. Be kell tartani a homeós szabályokat a szedése alatt! Ja és mindenféle, tehát hurutos és száraz köhögésre is jó. Én kamillát párologtattam mellette.
6/6 anonim válasza:
szia! ha tudod, fogd sokat ölben, vagy tedd hordozóba, pihenőszékbe. szegénykének könnyebb így levegőt venni, mert fekve könyebben záródnak, szűkülnek a légutak.
ja! és inkább etesd sokszor keveset, mert a teli gyomor szintén nehezíti a légzést!
mi ezeket a tanácsokat kaptuk a dokinénitől, 5 hónapos babám szintén influenzás, de szép lassan már keveredünk ki belőle.
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!