Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MI a véleményetek a lent...

MI a véleményetek a lent leírt esetről, a magyar egészségügyről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Gondozottak vagyunk a gyermek fül-orr-gégészeten a kislányommal,visszatérő gennyes fülgyulladással,egy hónapja mindkét fülét felszúrták.

Ismét 40 fokos láza lett ma reggelre, akörzeti orvost felhívtam aki azonnali megjelenést javasolt a fül-orr-gégészetre.

Asszisztensnő kijön,"MIért jöttek",mondom "A körzeti orvos küldött bennünket,mert a kislányomnak magas láza van újra",Asszisztensnő "Lázzal nem járkálunk csak így ide,a doktornő mérges lesz".TAJ kártyát nem fogadott el,azt mondta majd kijön a doktornő hozzám.

2011. jún. 1. 14:06
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Majd mégis mikor elfogyott a sor behívtak bennünket.

Doktornő rá, sem néz...elkezdem mondani"Két hete kezdődött ,akkor ideszóltam,hogy nagyon csúnya váladék jön és hőemelkedése van,de azt tetszett mondani a körzeti orvoshoz menjünk.

A hőemelkedés mindvégig megvolt,két hét óta,és a körzeti doktornő azt mondta ide jöjjünk.

MIkor megviszgálta ,felszisszent"ÚrIsten,azonnal fel kell szúrni mindkét fülét".

Aztán meg nyugtatgattak,hogy nyugodjak meg,nem kell ezen izgulni,akkor persze jóval nyájasabban...

2011. jún. 1. 14:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Asszisztenst letojni, neked a dokival van elintézni valód, ennyi. Ha beszól, akkor elengeded a füled mellett. Az asszisztens papírmunkát csinál, esetleg segít az orvosnak, egyébként imádnak főnököt játszani, hát kin élje ki ezt a vágyát, ha nem a betegeken?
2011. jún. 1. 14:12
 3/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok az értetlen, de mi volt ebben az esetben a probléma?
2011. jún. 1. 14:12
 4/20 A kérdező kommentje:
Az,hogy majdnem elküldtek.
2011. jún. 1. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:

Én sem egészen értem. Az, hogy gondozottak vagytok, konkrétan mit jelent?

De nálunk ha ilyen van, vagy a körzetinek kell beutalót adnia az adott osztályra, vagy az ügyeletre kell menni.

2011. jún. 1. 14:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Küld el a kur@a anyjába az aszisztensnőt,de ha kell, az orvost is.Szegény kislánynak ha ismét láza lett,akkor a gyulladás nem múlt még el.Antibiotikumot nem kapott?Mert az én lányom 6 éves szintén megállás nélkül a fülével bajlódik.Igaz csak téli hónapokban.Neki mindig irtak fel,igaz az sem jó ha ennyi gyógyszeres kezelés van,de ebben a helyzetben sajnos muszály.Remélem már jobban van.
2011. jún. 1. 14:16
 7/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezen meg se lepődök ... és nagyon sajnállak..

Unokaöcsémnek születés után 3 nappal leállt a szíve és az ügyeletes szülész orvos éppen nem ért rá, mert, hogy ő ebédel ... Szerinted ?! Sógorom kirángatta az asztala mögül, hogy ellássa a gyermeket az orvos. Közölte, hogy feljelenti ... Szerinted ?! Vészhelyzet van és le se sz@rják a dolgot, utána meg nekik áll feljebb?

Ilyen az eü ... semmin nem szabad már meglepődni.

Én alapból úgy indulok minden vizsgálatra terhesen, hogy egész nap ott ülök! Ja, és 27 hetesen fájásokkal mentünk be a szülészetre éjszaka kb. fél 12 fele, mire megkérdezte az éppen aktuális ügyeletes bohóc (orvos), hogy miért nem telefonáltunk oda, hogy jövünk?! Én meg közöltem, hogy bocsi, hogy beindult a szülés és azt se tudom, hogy mi a jó istent csináljak úgy meg vagyok ijedve ...

2011. jún. 1. 14:16
 8/20 A kérdező kommentje:

Az,hogy gondozottak vagyunk,annyit jelent,hogy hónapok óta odajárunk,újra és újra vissza vagyunk rendelve,mert még sohasem volt,hogy teljesen rendben lett volna füle.

A doktornő régebben mondta is,hogy panasz esetén azonnal jöjjünk,ezért bátorkodtam menni.

2011. jún. 1. 14:18
 9/20 A kérdező kommentje:
És még azért vettem a bátorságot,mivel a körzeti orvosnő aki ma délután rendel ,reggel azt mondta a telefonba mivel úgyis tudjuk,hogy a füle lehet azonnal menjek.
2011. jún. 1. 14:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Vidd el egy másik fül-orr-gégészetre, esetleg magánrendelésre. Az nem normális dolog, hogy hónapok óta nem tudják rendbe hozni.
2011. jún. 1. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!