Érdemes ilyen strandsátrat venni? Vagy milyet ajánlanátok?
2011. jún. 1. 12:29
1/4 anonim válasza:
nekünk van strandsátrunk, még akkor vettók, amikor kicsi 5 hós volt és a tengernél nyaraltunk
-iszonyat meleg van benn
-simán elfújja a szél
maradt a babakocsi, napernyővel 100 x jobb vagy az árnyék
ha meg már nagyobb, úgysem marad egy helyben
2/4 anonim válasza:
Nekünk bejött, csak nekünk nem fel, hanem lehajtható az eleje. Szerintem fontos, hogy zárható legyen. Eső, szél és az otthagyott cuccok védelmére.
3/4 anonim válasza:
mi vettünk olyat, aminek zárható a bejárata. arra jó volt, hogy árnyékot adott, és tudtam bennt szoptatni.
4/4 anonim válasza:
Nem lehet rossz ez sem.
Nekünk is olyan van, aminek lehajtható az eleje és cipzárral zárható. Így kicsit nyugodtabb szívvel szoktam otthagyni a cuccainkat.
Amúgy tényleg elég meleg van benne, nagyobb baba meg úgysem marad meg alatta, tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!