Mennyi tápszert kell még adni (ennie) a 8 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
Napi hányszor? És emellett milyen kaját adtok még neki? Lehet már a saját főztünkből adni? A bébiétel nem nagyon kell neki, 3-5 kanál és ennyi. Pedig már korábban megevett majdnem egy üveggel is. Most jön a foga, ez lehet a baj? Azt vettem észre, hogy napközben a tápszert is csak többszöri próbálkozásra itta meg.2009. márc. 17. 19:22
1/3 anonim válasza:
lehet a fogától...
elméletileg reggel és este kellene tápszert ennie, min. 500 milit. egyébként mehet a tejpép, gyümi, főzik.
2/3 anonim válasza:
500 ml-t kell inniuk egy éves korig, de nincs baj, ha esetleg a fogacskája miatt átmenetileg nem issza meg
3/3 anonim válasza:
Mi is ugyanennyi idősek vagyunk,reggel és este kap tápszert,manóm nem iszik ennyit tápszerből csak össz 400 ml körül,de valóban a fogától ilyenkor étvágytalanabb.Lányomnak is úgy kell tukmálni,este is kétszerre eszi meg,reggelente most meg a 170-180 helyett 130-at eszik csak,aztán tízórai gyümölcsös tejpép,ebéd főzelékek,uzsi vagy főzi vagy joghurtos gyümi,de evett már sajtot is ,túrót,sőt evett a mi husilevesünkből is,ami benne volt főtt dolgok összeturmixolva.Ehet rízst is,szval sokmindent,de teljesen ugyanazt amit mi,még nem mindent,és nem teljesen ugy elkészítve,pl,én most adtam neki sóskát,liszttel berántva,de már ismertettem a liszttel,nem volt gluténérzékenység a családban.Viszont neki nem tejfölt tettem bele hanem joghurtot,és volt benne krumpli is.Szval lehet már variálgatni neki sokmindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!