Más is neveli ilyen értelemben egyedül a babáját? (többi lent)
Igen, sajnos én is ilyen értelemben egyedül nevelem, apa általában akkor ér haza melóból, mikor már lefektetem a babát, illetve sokat utazik el napokra.De ha itthon van se segít semmit :(
Anyósék nagyon messze laknak, meg dolgoznak is, senki ismerős nincs a közelben.Nekem nagyon nehéz így, fodrásznál már egy éve nem voltam :S Nincs ruhám, kellene venni, de kire bizzam a gyereket, az eladókra?
Tehát megoldani nem tudom,és nagyon nehezen bírom, gyakran vagyok türelmetlen, ingerült.
Te hogy tudod megoldani?
Kedves Anyukák!
Nektek legalább van pasi az életetekben! Én egyedül nevelem a 3 gyerekemet, mert a kicsi apja elhagyott terhesen. A nagyok már iskolásak. Mégis megoldom! Nincs kosz a lakásban, étel is mindig van, sőt a nagyokkal még tanulok is.
A kislányunk még csak most lesz a héten 4 hónapos, gondolhatod, nem könnyű. Pedig nem panaszkodhatom, mert jó baba, nem sírós, egyedül is elvan, nagyon barátságos és jókedvű. Annyi "rosszat" lehet rá mondani, hogy még felkel éjjel enni, de szinte mindig azonnal vissza is alszik. Mindent én intézek itthon, a vásárlástól háztartáson keresztül a csekkek befizetéséig. Olyankor a kisasszony jön velem. (Némi könnyebbség, hogy kocsival közlekedünk.)Igaz, néha majd' leszakad a karom, de ez van. Ráadásul kertes házban lakunk, így azért az udvaron is akad(na) tennivaló, ez szokott néha háttérbe kerülni. Néha (1 héten 1x) azért jó volna olyan 1-2 óra, amikor csak egyedül lehetnék....
Szoktam mondani, már olyan leszek, mint Popeye, úgy megerősödik a karom...
Várom már, hogy járni kezdjen a lányka, de az még odébb lesz :o)
Addig meg marad ez a mókuskerék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!