Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 1 hetes és már félig...

Kisfiam 1 hetes és már félig leesett a köldök csonkja de egy kicsit szaga van! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

alkoholozod neki?

minden pelusozásnál töröld ki neki.

2009. márc. 17. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szoktam minden pelusozásnál! Csak félek hogy ne hogy valami baja legyen
2009. márc. 17. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is így volt. Én is tisztítottam, mégis egy hetesen volt egy kis szaga. Épp jött a doki, mutattam neki, mire ő is kitörölte. Úgy alányúlt és áttörölte, ahogy én nem mertem volna, azt mondta, hogy nyugodtan emeljem meg és takarítsam ki rendesen, nem fáj neki, nem fog tovább szakadni az a rész, ami még erősen tart, ha olyan válik le, ami már eleve gyenge, az meg nem baj. És mondta, hogy ne féljek tőle. Akkor jöttem rá, hogy én egy héten át nem egészen jól csináltam...

Megfogadtam a tanácsát, tényleg alá lehetett még jobban nyúlni és két nappal később le is esett. Nem én szedtem le, hanem egyszer csak a bodyban volt.

2009. márc. 17. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

bal kezeden lévő mutató újadat tedd a köldöke fölé, s a nagy újjadat a köldökcsonkra tedd, s told fel a nagy újjaddal a köldökcsonkot annyira, hogy forduljon ki, ne félj, nem fáj neki, kicsit nehéz mert gondolom izeg-mozog közben a baba, s alkoholos vattával, vagy ha neked könnyebb alkoholos fülpucolóval töröld ott ki, majd ugyan így csináld

tedd a mutató újjad a köldök fölé, nagy újjad a köldökcsonkra, s lefelé húzd a nagyújjaddal a köldökcsonkot, s a fönti részt is töröld át, majd szórd be hintőporral. Meglátod rengeteg hintőpor ott mélyen meg tud tapadni, ami a fürdéskor óhatatlanul is odakerülő vízzel össze áll, s a baba izzadásától is összecsomósodik ott, s bebüdösödik.

2009. márc. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!